Šaponjić mora da menja klub, nije igrao ni danas!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaponjić mora da menja klub, nije igrao ni danas!

Ivan Šaponjić stagnira u Benfiki.

Benfika je pre više od tri godine kupila Ivana Šaponjića iz Partizana, tada je srpski fudbaler potpisao ugovor na pet i po godina (što znači da mu je ostalo još dve i po), ali nikako da se probije do prvog tima.

Ne samo to, Ivan Šaponjić ne dobija dovoljno minuta ni u rezervnom timu Benfike, a danas nije ni ulazio u igru u meču protiv Mafre.

U poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pet utakmica sakupio je minuta za jedno poluvreme, što bi moglo da bude signal da potraži drugi klub.

Nema ga na velikoj sceni, njegov vršnjak Luka Jović odavno već trese mreže i najbolji je strelac Bundeslige.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neverica, Jović najbolji u 56 godina Bundeslige!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019

Toliko postoji Bundesliga, a ovaj rekord ulazi u anale nemačkog fudbala...Podatak je neverovatan, ali istinit...Luka Jović je najbolji strelac u istoriji nemačkog šampionata, jedinstvena Bundesliga igra se od 1963. godine...Kada se saberu njegovi minuti i golovi od kada je došao u Frankurt, a naravno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.