SVI SU OSTALI U ŠOKU! Bivši košarkaš Partizana doneo ODLUKU koja je sve IZNENADILA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU OSTALI U ŠOKU! Bivši košarkaš Partizana doneo ODLUKU koja je sve IZNENADILA! (FOTO)

Neočekivan potez.

Kada je 2016. godine stigao u Partizan, američki košarkaš Frenk Robinson odlučio je na stolu imao i poziv iz Južne Koreje. Odlučio se da prihvati ponudu tima iz Humske i ubrzo osvojio srca navijača crno-belih.

OPASNOST ZA VEČITE RIVALE: U ABA ligu stigao NBA šampion! (FOTO)

VELEMAJSTOR: Jokić upropastio debi Lebrona Džejmsa u Lejkersima! Zna se ko će biti gazda u NBA!

Today I’ve officially decided to retire >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << from professional basketball. The decision has taken 2/3months but Im finally and completely comfortable in saying that I’ve done everything that I’ve set out to do in my career and that I’ve played my last professional game. pic.twitter.com/T8UIFr8q45

— frank robinson (@IamFR5) October 1, 2018

OD PONORA DO PODVIGA: Partizanov junak o karakteru, saigraču i golu za Dukija! (FOTO)

Samo dve sezone kasnije, Amerikanac je objavio kraj karijere. Poslednji klub za koji je igrao bili su Čangvon Sejkrsi iz Južne Koreje.

– Danas sam i zvanično odlučio da se povučem iz profesionalnog igranja košarke. Odluku sam donosio u periodu od dva do tri meseca, ali konačno mogu potpuno opušteno da kažem da sam odradio sve što sam zacrtao sebi u karijeri i da sam odigrao svoju poslednju utakmicu - oglasio se Robinson na društvenim mrežama.

U profesionalne vode uplovio je angažmanom u Olimpiji iz Ljubljane, posle propalog drafta u NBA. Na evropskoj sceni branio je boje nemačkog Ludvigzburga, izraelskog Makabija iz Haife i ukrajinskog Budiveljnika, dok je u Partizan stigao iz turskog Istanbula.

Posle deset godina aktivnog igranja, odlučio je da se penzioniše u 34. godini, a tokom bogate karijere promenio je čak 16 klubova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.