ŠVAJCARCI POTVRDILI: Partizan će OTKUPITI NJIHOVOG IGRAČA! Izuzetan potez crno-belih

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 10:43

ŠVAJCARCI POTVRDILI: Partizan će OTKUPITI NJIHOVOG IGRAČA! Izuzetan potez crno-belih

Sigurno je da će mu porasti cena.

Filip Holender nije razočarao u Humskoj i po svemu sudeći Partizan će prema ranijem dogovoru i otkupiti njegov ugovor od Lugana.

Mađarski reprezentativac će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu zbog čega bi beogradski klub mogao i da zaradi.

Za Holenderovu pozajmicu Partizan je već dao 50.000 evra, a još 450.000 evra crno-beli bi trebalo da uplate na račun švajcarskog kluba ako žele da Filipa zadrže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Topčiderskom brdu. I mada to još nisu uradili, izgleda da hoće, potvrđuje i sportski direktor Lugana Marko Padalino.

- Partizan je usmeno već izrazio želju da ga otkupi za dogovoreni iznos - jasan je Padalino, mada se čini da i on pokušava da ubrza crno-bele.

Mančester Junajted večeras (21.00) treba da potvrdi plasman u polufinale Lige Evrope, pošto je u prvom meču, kao gost, pobedio Granadu sa 2:0. Sada je kvota na keca 1,47,  a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Granada.

- Naravno, kad vidimo kako igra, primamljiva je i ideja da ga prodamo nekom drugom za veću cenu. Poslednju reč ima predsednik Anđelo Renceti, ali na tržištu u kome retki imaju novac da troše možda bi bilo mudrije prihvatiti i nižu, ali sigurnu ponudu, nego rizikovati da ostaneš praznih ruku. Ali ništa još nije odlučeno - kaže Paladino.

Lugano se ipak ne pita. Pita se Partizan. Ide Euro, očekuje se da će Holenderu skočiti cena, a sam Paladino ne deluje ambiciozno po pitanju momka iz Kragujevca.

- Na čisto tehničkom novu, Holender je isti onaj igrač koga smo gledali u Luganu. Igrač sa odličnim kvalitetima koji ipak ne može da ih prikazuje u kontinuitetu. Ne mislim da se tu nešto može promeniti - zaključio je Marko Paladino.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.