BEZOPASNA VOJVODINA: Partizan na Nathov pogon odneo tri boda iz Novog Sada (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 20:46

BEZOPASNA VOJVODINA: Partizan na Nathov pogon odneo tri boda iz Novog Sada (VIDEO)

Meč odigran na stadionu ''Karađorđe''.

Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas gostuju u Novom Sadu protiv Vovjdoine na stadionu ''Karađorđe'' u drugom kolu Superlige Srbije. Crnpo-belima je ovo drugo uzastopno gostovanje na istom stadionu pošto su na startu šampionata gostovali Proleteru iz Novog Sada.

Crno-beli su odlično počeli sezonu pošto su Proleter ubedljivo savladali sa 4:0, a u drugom kolu kvalifikacija Lige konferencija savladali Dunajsku Stresu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1:0, iako je rezultat mogao da bude mnogo ubedljiviji. Sa druge strane i Vojvodina je dobro krenula. U prvom kolu Superlige su Lale remizirale bez golova sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom, a u istom evropskom takmičenju koje igra i Partizan savladale u gostima litvanski Panevežis sa 1:0.

STARTNIH 1️⃣1️⃣ 🆚 FK Vojvodina❕

🔄 IZMENE:

N. Stevanović, L. Pavlović, S. Baždar, M. Đorđević, M. Živković, B. Ostojić, M. Milovanović, L. Marković, D. Pantić, M. Smiljanić.

Napred Partizan! 🖤🤍 pic.twitter.com/JyqdJRnrR8

— FK Partizan (@FKPartizanBG) July 25, 2021

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio je da Natho počne od starta, dok je Lazar Marković ostao na klupi. Crno beli poslednjih sezone imaju prilično problema proltiv Vojvodine pošto su u poslednjih 10 mečeva u prvenstvu slavili pet puta, doživeli četiri poraza dok je jedna meč završen nerešeno. Vojvodina je crno-bele savladala prošle godine u finalu Kupa Srbije, a crno-beli su se revanširali u prošloj sezoni pošto su slavili u polufinalu najmasovnijeg takmičenja sa 1:0.

DRUGO POLUVREME

PRVO POLUVREME

VOJVODINA – PARTIZAN 0:1 (0:1)

STADION: „Karađorđe“

SUDIJA: Novak Simović

STRELAC: Natho 4

VOJVODINA: N. Simić, Cucin, Kovačević, Stevanović, Devetak,  Topić, Busnić, V. Simić, Čović, Novevski, Mrkaić.

PARTIZAN: Popović, Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević, Zdjelar, Jojić, Holender, Natho, Jović, Rikardo.

SUPERLIGA SRBIJE - 2. KOLO

Nedelja

Metalac - TSC Bačka Topola

Vojvodina - Partizan

Petak

Radnički 1923 - Spartak 3:2 (2:1)

Voždovac - Proleter 2:1 (1:0)

Subota

Radnički Niš - Napredak 4:2 (1:2)

Crvena zvezda - Mladost 1:0 (1:0)

Ponedeljak

Kolubara - Radnik Surdulica (18)

Odloženo

Novi Pazar - Čukarički

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.