SUPERLIGA: Nikolić uništio svoje, Spartak preokretom savladao Partizan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 16:29

SUPERLIGA: Nikolić uništio svoje, Spartak preokretom savladao Partizan (VIDEO)

Crno-beli napravili lošu uveritru pred meč sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije.

Fudbaleri Spartaka uspeli su da iznenade na Gradskom stadionu u Subotici Partizana i ostvare trijumf sa 3:2 (1:2) u 28. kolu Superlige Srbije protiv crno-belih kojima nije bilo dovoljno ni dva gola raspoloženog Filipa Stevanovića, dok je na drugoj strani odličan bio takođe dvostruki strelac Nemanja Nikolić, pozajmljen igrač Partizana koji je ovim porazom napravio lošu uvertiru pred meč polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kupa Srbije proltiv Crvene zvezde u sredu.

Partizan je bolje ušao u meč i počeo da stvara prilike, a istakao se upravo Stevanović koji je već u 12. minutu savladao Dokića posle odlično izvedenog slobodnog udarca. Međutim, Nemanja Nikolić je u 29. minutu uspeo da izjednači pošto je lopta posle njegovog udarca zakačila Ostojića i završila u mreži. Stevanović je ponovo matirao Dokića u završnici prvog poluvremena i doneo crno-belima prednost na poluvremenu. Očekivalo se da Partizan završi posao u nastavku, ali je Spartak iskoristio svoje šanse. Nikolić je drugim golom izjednačio u 59. minutu, da bi Denković odličnim udarcem doneo potpuni preokret, a ispostaviće se i trijumf, 10 minut ksnije.

Fudbaleri Partizana od 16.30 gostuju u Subotici na Gradskom stadionu protiv Spartaka u 28. kolu Superlige Srbije. Meč bez rezultatskog značaja, jer je pitanje titule rešeno, crno-beli će iskoristiti kao prirpemu za sredu i polufinale Kupa Srbije kada će na stadionu u Humskoj dočekati Crvenu zvezdu.

Za Partizan će pobeda biti važna ne samo oiz psihološkog razloga pred meč u sredu, već i zato što je Vojvodina savladala Javor u Ivanjici i približila se crno-belima na dva boda. Sa druge strane, Spartak je u prvom kolu po nastavku šampionata uspeo da preokrene protiv Inđije pa će Golubovi pokušati da se u što boljem svetlu prikažu protiv Partizana.

II POLUVREME

I POLUVREME

SPARTAK  – PARTIZAN 3:2 (1:2)

STADION: Gradski stadion u Subotici.

SUDIJA: Zoran Široki

STRELCI: Nikolić 29, 59, Denković 69  - F. Stevanović 12, 44

SPARTAK:Dokić, Dunđerski, Vidaković, Bjelović (od 46. Šormaz), Vidović, Maričić, Ivanović, Srećković (od 79. Jovanović), Urošević, Denković, Nikolić.

PARTIZAN: Stojković, Miletić (od 73. Smiljanić), Ostojić, Pavlović, Brežančić, Zdjelar (od 46. Suma), Šćekić, F. Stevanović, L. Pavlović, Asano (od 59. Lakčević), Sadik (od 59. Matić).

SUPERLIGA, 28. kolo

Petak

Proleter – TSC 1:3 (0:1)

(Jovanović 54 – Lukić 6 p, Silađi 66, Zec 84)

Voždovac – Napredak 1:0 (0:0)

(Janković 75)

Subota

Javor – Vojvodina 1:3 (0:0)

(Zvekanov 82 – Zukić 57, 69, Jevremović 8)

Spartak S. – Partizan

Crvena zvezda – Radnik (19)

Čukarički – Inđija (21)

Nedelja

Radnički Niš – Rad (15)

Mladost – Mačva (17)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak preokretom do pobede nad Partizanom

Izvor: RTS, 06.Jun.2020

Fudbaleri Spartaka savladali su Partizan sa 3:2 (1:2) u meču 28. kola Linglong Superlige Srbije. Partizan je porazom ostao na 61 sakupljenom bodu i ima samo dva boda više od trećeplasirane Vojvodine. . Lepa fudbalska predstava...

Nastavak na RTS...

Partizanu ugroženo drugo mesto, kakav je raspored do kraja?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Pre nedelju dana delovalo je da se ovo pitanje neće postavljati, ali....Danas je, međutim, Vojvodina slavila u Ivanjici protiv Javor Matisa sa 3:1, dok je Partizan poražen u Subotici od Spartaka sa 3:2, pa su trećeplasirani Novosađani prišli na samo dva boda zaostatka u odnosu na Partizan...Do...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.