PARTIZAN UZ MNOGO MUKA SLAVIO U SURDULICI:  Asano ZAPOČEO, Sadik ZAVRŠIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 18:37

PARTIZAN UZ MNOGO MUKA SLAVIO U SURDULICI: Asano ZAPOČEO, Sadik ZAVRŠIO

Duel 4. kola.

Fudbaleri Partizana su savladali Radnik u Surdulici sa 2:0 u 4. kolu Superlige Srbije. Teže nego što se očekivalo bodovi su otišli u Beograd, a mora se istaći da su u prvom delu dominirali domaći, dok su u drugom crno-beli bili daleko bolji, a to su i materijalizovali.

Prvo poluvreme je proteklo u inicijativi Radnika  koji je bio bliži golu, ali nismo ih videli. Padala je neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jaka kiša, tako da je u jednom trenutku sve više ličilo na vaterpolo nego na fudbal.

Golman crno-belih Aleksandar popović imao je svojih lepih momenata, ali i grešaka, koje nisu kažnjene

Nastavak je doneo bolju igra Partizana i sve to krunisano golom u 62. minutu, kada je Takuma Asano grudima uneo loptu u mrežu posle centaršuta Đorđa Ivanovića koji je u ighru ušao posle pauze. Bilo je još prilika posle toga pogotovo za Partizan, ali tek je Umar Sadik u 90. minutu uspeo da potvrdi pobedu.

Sjajan je bio golman domaćih Ivan Kostić, koji je imao blistavo veče, ali to nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat.

Meč je sudio Lazar Lukić, a pomagali su mu Dragan Bogićević i Bojan Banović. Četvrti sudija je Danilo Grujić, koji je inače, posle saopštenja Crvene zvezde, bio skinut sa spiska posle utakmice Napretka i crno-belih u Kruševcu, a delegat je bio Branko Stojaković.

Šta se dešavalo na meču iz minuta u minut pročitajte ovde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.