LUDILO U NOVOM PAZARU KONAČNO ZAVRŠENO: Partizan rutinski slavio, navijači obeležili utakmicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 20:29

LUDILO U NOVOM PAZARU KONAČNO ZAVRŠENO: Partizan rutinski slavio, navijači obeležili utakmicu

Zbog nesportskog skandiranja meč prekinut na više od pola sata.

Fudbaleri Partizana zadržali su maksimalan učinak u Superligi Srbije! Naime, crno-beli su savladali Novi Pazar rezultatom 4:1 (1:0) u utakmici 4. kola nacionalnog šampionata i tako se ponovo vratili na čelo tabele. Meč na stadionu "kraj Jošanice" obeležio je prekid koji je trajao više od pola sata, igrači obe ekipe su se preselili u svlačionicu dok se nije ispraznila tribina sa navijačima crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su nesportskim skandiranjem još jednom poslali ružnu sliku u svet.

 Meč je počeo prilično rezervisano sa obe strane, bez pravih prilika, ali uz mnogo borbe na sredini terena. I kada su svi očekivali da će se na poluvreme otići sa 0:0, Natho je demonstrirao zašto je majstor. Izraelac je u 42. minutu fenomelanim udarcem sa 25 metara doneo prednost svojoj ekipi.

Samo četiri minuta u nastavku bilo je potrebno Parnom valjku da duplira prednost. Slobodan Urošević je sa ivice šesnaesterca opalio i golom krunisao lepu akciju gostujućeg tima.

Uskoro opširnije...

2:0 Urošević😍🤍🖤🔥 #FKPartizan pic.twitter.com/D1NXonOOaY

— Grobarka (@ima1tim) August 8, 2021

Birbas Natho😍🖤🤍👑 pic.twitter.com/5Mw5ek5Kjc

— Grobarka (@ima1tim) August 8, 2021

Crno-beli žele da nastave sa sjajnim partijama ove jeseni i na stadionu pored Jošanice, a sa kolikim ambicijama je četa Aleksandra Stanojevića ušla u novi šampionat svedoči i gol-razlika od 10:0. Naime, Parni valjak uspešno čuva svoju mrežu već 270 minuta.

Klub iz Humske po nova tri boda kreće u sastavu:

Popović - Lutovac, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Natho - Jojić, Terzić, Pantić - Gomeš.

Za Novi Pazar će igrati:

Ostojić - Vlajković, Kovačević, Pavišić, Joksimović - Delimeđac, Bacanović, Kojičić - Ratković, Dimić, Aganspahić
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.