PARTIZAN NAKON PREOKRETA SLAVIO U ŠAPCU: Mačva zablistala pa se ugasila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 17:46

PARTIZAN NAKON PREOKRETA SLAVIO U ŠAPCU: Mačva zablistala pa se ugasila (VIDEO)

Nova pobeda crno-belih kao uvertira za Kup.

U 32. kolu Superlige Srbije, beogradski Partizan uspeo je, da nakon preokreta, savlada ekipu Mačve na gostovanju u Šapcu, rezultatom 1:2 (1:1)

Domaćini su sjajno otvorili meč. Već u 2. minutu meča Branislav Knežević je nakon sjajnog centaršuta matirao Vladimira Stojkovića i šokirao goste.

Usledila je snažna ovanziva crno-belih. Prodirali su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gosti lako do šesnaesterca Mačve ali nikako nisu uspeli da savladaju prepreku koja se zvala Miloš Gordić – golman Crvene zvezde koji je na pozajmici u Šapcu.

Ređali su se pokušaji Asana, zatim Natha i mladog Štulića ali je Gordić neverovatno branio I čuvao mrežu svog tima sve do 42. Minuta kada je odbrana domaćina potpuno zaboravila na Takumu Asana koji je zabio loptu u mrežu za 1:1, što je bio I rezultat prvog poluvremena.

 Izabranici Aleksandra Stanojevića su u ofanzivnom stilu nastavili meč i u drugom poluvremenu. Prelomni trenutak desio se u 56. minutu kada je do gola došao Lazar Marković i tako potpuno preokrenuo rezultat.

Do kraja meča crno-beli nisu popuštali pritisak, stezali su obruč oko kaznenog prostora gostiju ali nije došlo do završnog pasa.

Sa druge strane, ekipa Mačve se više skoncentrisala na odbranu u ovom delu igre, čekali su da iskoriste grešku protivnika do koje nije došlo te je sada već i sigurno da će se ekipa iz Šapce u narednoj sezoni obresti u nižem rangu takmičenja.

Kraj utakmice 32. kola Linglong Tire SLS FK Mačva - FK Partizan, konačan rezultat je 1:2, strelac za Mačvu bio je Knežević, a za Partizan golove su postigli @AsaTaku29 i @LMarkec50 ⚫️⚪️⚫️⚪️ pic.twitter.com/AOgaDeO7Sr

— FK Partizan (@FKPartizanBG) April 16, 2021

Ovo je ujedno i bio 12. međusobni duel ova dva tima. Crno-beli su u prethodnih 11 ostvarili devet pobeda, uz po jedan remi i jedan trijumf Mačve, u Beogradu i to daleke 1951. godine (3:0).

Pred timom iz Humske je veliki ispit, očekuje ih meč polufinala kupa protiv novosadske Vojvodine koji je na programu u sredu.

Tok meča možete ispratiti ispod ovog teksta. 

MAČVA  -  PARTIZAN 1:2

Kraj prvog poluvremena utakmice 32. kola Linglong Tire SLS FK Mačva - FK Partizan, trenutni rezultat je 1:1, strelac za Mačvu bio je Knežević u 2.minutu, a izjednačenje je doneo @AsaTaku29 u 42. minutu⚫️⚪️⚫️⚪️ pic.twitter.com/ZO7g4n5Qvp

— FK Partizan (@FKPartizanBG) April 16, 2021

Pogodak za Partizan! @AsaTaku29 donosi izjednačenje u 42.minutu⚫️⚪️⚫️⚪️

— FK Partizan (@FKPartizanBG) April 16, 2021

#NapredPartizan! ⚫⚪🔥

🏆▪️LingLong Tire SLS

🆚▪️FK Mačva

🏙▪️Šabac

🏟️▪️Stadion FK Mačva

📆▪️16. april 2021.

🕒▪️18:05

📺▪️ @arenasporttv

📲▪️#MAČPAR pic.twitter.com/FbymBqZkNY

— FK Partizan (@FKPartizanBG) April 16, 2021

Superliga Srbije, 32. kolo

MAČVA - PARTIZAN

Stadion: Stadion FK Mačva - Šabac

Sudija: Pavle Tomić

FK Mačva: (4-2-3-1) Gordić - Pejović, M. Mijailović, Trimanović, Subotić - O. Mijailović, Knežević - Sladojević, Adamović, Ćirković - Đoković. Klupa: Perić, Nikolić, Tripković, Obrovac, N. Panić, V. Panić, Kočar, Jovanović, Ristanović.

FK Partizan: (4-1-4-1) Stojković - Miljković, Vujačić, Ostojić, Urošević - Zdjelar - Pavlović, L. Marković, Asano, Natho - Štulić. Klupa: Popović, Banjak, Holender, Živković, Šćekić, Suma, Obradović, Jojić, Jović, F. Stevanović i Smiljanić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.