SUPERLIGA: Partizan se razgoropadio i POČUPAO Lale u Humskoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Partizan se razgoropadio i POČUPAO Lale u Humskoj (VIDEO)

Crno-beli ubedljivo savladali Vojvodinu.

Fudbaleri Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu u derbiju 15. kola Superlige Srbije pošto su sa 4:0 (2:0) savladali novosadsku Vojvodinu na stadionu u Humskoj i tako prišli Lalama na bod zaostatka uz jednu utakmicu manje.

Crno-beli su od starta bili bolji rival i tokom cele utakmice diktirali ritam igre, a goste je načeo Natho iz penala 29. minutu. Isti igrač je 14. minuta kasnije iskoristio odličnu asistenciju Sadika da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duplkira prednost Partizana koji je sa dva gola viška otišao na poluvreme. U nastavku je Partizan rutinski kontrolisao meč, da bi Zdjelar bombom polvisio na 3:0 u 48. minutu, da bi konačan rezultat postavio Sadik u 69. Vojvodina je imala nekoliko dobrih prilika u drugom poluvrtemenu, ali nije uspela da dođe makar do počasnog gola.

Fudbaleri Partizana danas od 14 časova dočekuju ekipu Vojvodine u derbiju 15. kola Superlige Srbije. Crno-belima Lale dolaze u nezgodnom trenutku pošto su u poslednja četiri kola doživeli čak tri poraza od Voždovca, Mladosti i Čukaričkog, dok su savladali samo Spartak. Sa druge strane Vojvodina u poslednjih pet kola ne zna za poraz pošto je ostvarila tri pobede i dva remija.

Partizan se trenutno nalazi na četvrtom mestu u šampionatu sa 26 bodova, odmah iza Vojvodine koja ima četiri boda više, ali i utakmicu više od crno-belih koji bi eventualnim trijumfom bili u prilici da preskoče Novosađane na tabeli.

II POLUVREME

I POLUVREME

PARTIZAN – VOJVODINA

Stadion Partizana. Sudije: Miloš Đorđić. Pomoćnici: Bojan Banović i Miloš Miškeljin.

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Šćekić, Natho, F. Stevanović, Suma, Ivanović, Sadik.

VOJVODINA: Rockov, Stojković, Veselinović, Saničanin, Devetak, Drinčić, Topić, Đuričin, Bojić, Nešković, Nikolić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.