SUPERLIGA: Nema mesta za kiks, Partizan posle Genta mora da slavi u Bačkoj Topoli

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 07:19

SUPERLIGA: Nema mesta za kiks, Partizan posle Genta mora da slavi u Bačkoj Topoli

Utakmica počinje od 13.30.

Fudbaleri Partizana danas u neobičnom terminu od 13.30 gostuju u Bačkoj Topoli protiv TSC-a u okviru 14. kola Superlige Srbije. Biće ovo debi crno-belih na novom stadionu u Bačkoj Topoli.

Partizan u ovaj meč ulazi sa statusom favorita kao prvoplasirani tim šampionata i jedini od dva tima, pored Crvene zvezde, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji nema poraz u Superligi. Ipak, crno-beli su u četvrtak poraženi od Genta u Ligi konferencija i treba videti da li će taj neuspeh ostaviti traga na ekipu Aleksandra Stanojevića.

Videćemo koliko je poraz od Genta kod kuće ostavio traga na Partizan, koji danas (13.30) ima jedno od najtežih gostovanja u Superligi - TSC-u, u Bačkoj Topoli. Ipak, crno-beli su vrlo dominantni u domaćem prvenstvu, pa je kvota na dvojku 1,20, a na kombinazziju 2&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC - Partizan.

Na drugoj strani TSC je raskinuo ugovor sa trenerom Mladenom Krstajićem posle tri poraza u poslednja četiri kola, pa ostaje da se vidi da li će šok terapija delovati na igrače. Tim iz Bačke Topole trenutno je na četvrtoj poziciji u šampionatu sa pet bodova manje od trećeplasiranog Čukaričkog. TSC i Partizan su do sada odigrali četiri meča u Superligi Srbije. Oba tima imaju po jednu pobedu, dok su dva meča završena nerešenim rezultatom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oktobar dva: Najteži Partizanov ispit do kraja godine, vraćaju se Jojić i Terzić

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021

Posle poraza od Genta, crno-beli traže potvrdu dobrih rezultata u Superligi na gostovanju u Bačkoj Topoli (13.30)..U prvoj sezoni mučenje – u drugoj rešetanje. Otkako je TSC postao član elitnog razreda srpskog fudbala predstavio se Partizanu kao tvrd orah u premijernom takmičarskom ciklusu, dok...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan posle ekspresnog preokreta slavio u derbiju kola

Izvor: B92, 24.Okt.2021

Fudbaleri Partizana slavili su na gostovanju kod TSC-a rezultatom 3:1, u 14. kolu Superlige Srbije...Crno-beli su zaboravili poraz od Genta u Ligi konferencija i posle preokreta stigli do nova tri boda u domaćem šampionatu...Do njih su došli posle preokreta, a dvostruki strelac bio je mladi Nikola...

Nastavak na B92...

(SASTAVI) STANOJEVIĆ SVE IZNENADIO: Evo s kojim snagama napada TSC

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021

Derbi kola...Fudbaleri TSC iz Bačke Topole i Partizana odigraće od 13:30 meč 14. kola Superlige. Ovo će biti prva utakmica na novom stadionu u Bačkoj Topoli...Crno-beli će na ovo meču biti bez pomoći kapitena Lazara Markovića, dok domaći tim u utakmicu ulazi posle smene Mladena Krstajića sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.