SUNOVRAT PARTIZANOVOG DŽELATA: Izbacili su crno-bele iz Evrope, a sada im ULTRASI ne daju da IZAĐU na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 18:57

SUNOVRAT PARTIZANOVOG DŽELATA: Izbacili su crno-bele iz Evrope, a sada im ULTRASI ne daju da IZAĐU na teren

Na niske su grane pali.

Pred meč protiv Partizana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Šarloa je bila suvereni lider belgijskog šampionata. Pobeđivali su sve pred sobom, spletom nesrećnih okolnosti po tim iz Humske, izbacili crno-bele sa evropske scene, a onda doživeli - sunovrat!

Vodi bitku Barselona u Primeri s Realom i Atletikom za titulu, a večeras (21.30) u Sevilji ima priliku da uzme i Kup >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kralja, gde u finalu igra protiv Bilbaa. Dvojka na Barsu nosi kvotu 1,55, kvota na Bilbao je 6,00, a na iks 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Barselona.

Naime, ovaj klub već devet mečeva ne zna za pobedu, skotrljala se na tabeli do 12. mesta i nema nikakve šanse za plasman u plej-of. Stoga je i razuman ogroman izliv besa ultrasa, koji je kulminirao u subotu pred meč poslednje rudne regularnog dela protiv Eupena, pošto su navijači Šarloe zauzeli teren?!

Utakmica sa Eupenom kasnila je 15 minuta, a svi mediji u Belgiji prenose da su ultrasi Šarloa nekoliko sati pred početak meča zauzeli teren, dok su prethodno na ulicama ispred razvili banere uprene protiv predsednika kluba Mehdija Bajata.

Oko 100-200 pristalica je potom ušlo na stadion, na teren, imali su i gajbe piva sa sobom i tamo čekali na Bajata sa kojim već neko vreme žele da razgovaraju.

Predsednik kluba najpre nije želeo da im izađe u susret, ali je na kraju morao, budući da je video da se ultrasi neće skloniti, što bi dovelo u pitanje odigravanje meča.

- Nikad nismo bili ovako stabilni kao što smo danas. Uspeli smo da se finansijski održimo - rekao je Bajat, dok su navijači svaku njegovu reč "pozdravljali" sa zvižducima i negodovanjem.

Ultrasi Šarloa su na kraju su napustili teren i stadion, jer su dobili ono što su tražili - razgovor sa prvim čovekom kluba i neke odgovore od njega. Tokom ovog skandala, fudbaleri Eupena su sedeli u lokalnom hotelu i iščekivali rasplet predstave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.