STIGLA PONUDA ZA SUMU: Partizan brzo ODGOVORIO, šta će na ovo reći Grobari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 13:50

STIGLA PONUDA ZA SUMU: Partizan brzo ODGOVORIO, šta će na ovo reći Grobari (FOTO)

Obeštećenje kamen spoticanja.

Partizan je ponovo dobio ponudu za jednog od najboljih igrača Sejdubu Sumu, pisše Telegraf. Za omalenog driblera postoji ozbiljno interesovanje turskog kluba koji je uspostavio kontakte sa čelnicima crno-belih.

Radi se o klubu koji je i protekle zime bio zainteresovan za Sumu i taj interes je obnovljen odmah pošto je tržište živnulo, a u ovom momentu se svodi na interesovanje uslovima, odnosno visini obeštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje Partizan potražuje za svog igrača.

Razlika između ponude, koja iznosi oko 3 miliona evra i onoga što crno-beli potražuju - 6 miliona - u ovom trenutku je prilično velika, jer Partizanov scenario u vezi sa letnjom prodajom fudbalera ne podrazumeva Gvinejca, ukoliko to zaista ne bude neophodno za egzistenciju kluba.

Da li će se pregovorači naći negde na sredini ili su u Humskoj visokim obeštećenjem samo hteli da oteraju Turke znaće se veoma brzo.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.