SRBIN IZ ČEŠKE PORUČIO PARTIZANU: Ako hoćete da pobedite Spartu, igrajte kao Zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 11:56

SRBIN IZ ČEŠKE PORUČIO PARTIZANU: Ako hoćete da pobedite Spartu, igrajte kao Zvezda

Savetuje crno-bele.

Srpski fudbaler Nemanja Kuzmanović već devet i po godina igra u Češkoj i vrlo dobro poznaje Partizanovog narednog rivala u nokaut fazi Konferencijske lige. On ima recept za ekipu Aleksandra Stanojevića u dvomeču protiv Sparte iz Praga.

Lider nacionalnog prvenstva Srbije neće imati nimalo lak zadatak, ali iskusni ofanzivni vezista koji nastupa za Banjik iz Ostrave uverava da Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima svoje adute u predstojećem okršaju.

- Moje mišljenje je da ako Sparta ne pobedi u Pragu, neće proći dalje. Partizan će imati veće šanse - ocenio je Kuzmanović u razgovoru za Mondo.

On navodi da crno-beli treba da napadnu štopere rivala, ali i da se ne zaleću. Takođe, uporedio je ovogodišnju Spartu sa onom koju je Zvezda eliminisala 2017. godine. Kuzmanović smatra da crno-beli mogu da pokupe koji štos sa tog susreta u Pragu.

- Po imenima, ta Sparta je sigurno bila jača nego ova današnja. Ali što se tiče igre, baš su tada bili propali. Zato su menjali strategiju da više ne dovode toliko stranaca. Oterali su većinu tih igrača da bi stabilizovali kadar. Gledao sam uživo u Pragu tu utakmicu protiv Zvezde, gde ih je Zvezda iskusno dobila. Bukvalno su utakmicu dobili Kanga i Boaći. To je možda i neki recept za Partizan, da sačeka Spartu, da se ne zaleće. Sparta će biti prinuđena da se malo otvori i moraće nešto da izmisli da proba da dobije utakmicu - rekao je Kuzmanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.