Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Partizan, pa Zvezda puta dva, uz mnoštvo stranih liga

Kao što smo već navikli nedeljom, za kraj sedmice, očekuje nas veliki broj sportskih prenosa na različitim TV kanalima.

Ako pitate ljubitelje domaćeg sporta, oni će najviše vremena provesti uz prvi program TV ArenaSport, pošto će počev od 15 časova krenuti fudbalsko-košarkaški specijal na tom kanalu.
Najpre će u to vreme fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana igrati protiv Bačke na stadionu u Humskoj u okviru fudbalske Superlige, da bi odmah zatim od 17 sati usledio prenos košarkaškog derbija ABA j.t.d. lige između Cedevite i Crvene zvezde.
Navijači crveno-belih će ostati uz isti program, pošto će već od 19h slika otići na stadion ‘Rajko Mitić’ gde će fudbaleri Zvezde dočekati Mladost iz Lučana u 14. kolu Superlige Srbije.
Ni oni koji obožavaju inostrani fudbal neće ostati uskraćeni, pošto će moći da uživaju u duelima Evertona i Arsenala (SK 1, 14:30h), Galatasaraja i Fenerbahčea (SK 1, 18:30h), Fejenorda i Ajaksa (SK 2, 14:30h), Totenhema i Liverpula (SK 2, 17h), Dinamo Kijeva i Šahtjora (SK3, 18:30h), Udinezea i Juventusa (ArenaSport 2, 18h), Marseja i Pari Ser Žermena (ArenaSport 3, 21h), i mnoge druge…
Naravno, ni pristalice američkog fudbala neće propustiti priliku da uživaju u duelima NFL-a, počev od 19 sati i okršaja iz Londona između Los Anđeles Remsa i Arizona Kardinalsa. Od 02:25h posle ponoći nas čeka repriza 51. Superboula između Nju Ingland Patriota i Atlanta Falkonsa.

The post SPORT NA TV: Partizan, pa Zvezda puta dva, uz mnoštvo stranih liga appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan slavio protiv Bačke

Izvor: RTS, 22.Okt.2017

Fudbaleri Partizana savladali su u Humskoj Bačku 3:1 (2:1) u utakmici 14. kola Superlige Srbije i vratili se na drugo mesto na tabeli. Crno-beli su do trijumfa došli golovima Jevtovića u 7. minutu iz penala, Ožegoviča u 14. i Tavambe u 90+2, dok je pogodak za goste postigao Mićić u 21....

Nastavak na RTS...

SPORT NA TV: Španska Primera, tursko prvenstvo, ABA liga, NFL…

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 08:51

Zatišje posle burnog vikenda i bogate nedelje, očekuje nas danas znatno slabija TV ponuda kada se radi o sportskim prenosima.. . Da krenemo od fudbala. Pristalice španske Primere će imati priliku da odgledaju dva susreta kojima će se zatvoriti deveto kolo i to će biti jedini dueli iz ‘liga petica’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.