ŠOK ZA GROBARE: Na zagrevanju se povredio KLJUČNI igrač Partizana, neizvestan za Dinamo Kijev (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ZA GROBARE: Na zagrevanju se povredio KLJUČNI igrač Partizana, neizvestan za Dinamo Kijev (FOTO)

Neverica.

Kakav maler za Partizan! Golman crno-belih Vladimir Stojković povredio se na zagrevanju pred meč sa Radom.

ŽELEO GA JE JEDAN VEČITI RIVAL, ZAVRŠIO U DRUGOM: Čović OBJASNIO kako se to desilo (FOTO)

SEVER REKAO SVOJE: Delije nisu štedele „evropske“ navijače (FOTO)

Čuvar mreže šampiona Srbije uhvatio se za butni mišić desne noge i od bolova nije mogao da počne utakmicu. Morao je da sedne na klupu za rezervne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrače, a umesto njega na gol crtu stao je Marko Jovičić.

Zbog ove povrede najbolji igrač Partizana je neizvestna za okršaj sa Dinamom iz Kijevom u drugom kolu Lige Evrope. Taj meč je na programu u četvrtak (21.05) u Beogradu.

Ujedno, ovom povredom Stojković je zabrinuo sve u taboru naše reprezentacije. S obzirom na to da je čuvar mreže standarni golman našeg državnog tima. Stojković u poslednje vreme sjajno brani u dresu Orlova.

Nije poznato koliko će Stojković pauzirati.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.