ŠOK U CENTRU BEOGRADA: Heroj navijača Partizana provozao TRAKTOR usred prestonice, a na njemu manekenka u bikiniju! I to NIJE NAJLUĐE što je radio

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 07:50

ŠOK U CENTRU BEOGRADA: Heroj navijača Partizana provozao TRAKTOR usred prestonice, a na njemu manekenka u bikiniju! I to NIJE NAJLUĐE što je radio

Uvek nemiran...

Narkotici, žurke, vrhunski fudbal, žene, alkohol, bili su sastavni deo bivšeg fudbalera Partizana.

Osvajao je trofeje, igrao za velike klubove, nosio grb reprezentacije na grudima, a neizostavni deo njegove biografije je raskalašan život koji je vodio.

Biti u svetu fudbala znači slavu, novac i popularnost, a u slučaju nekadašnjeg velemajstora ove igre značilo je i neumereno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zabavljati, često i na granici ludila.

Ništa nije iznenađujuće kada se spomene Saša Ćurčić čiji život je bio ispunjen usponima i padovima. Od milionskih transfera i uživanja u luksuznom životu popularni Đani doveo se do "dna", a finansijski ga je oživela pobeda u VIP serijalu Velikog brata.

 - Kada ste bogati, svako hoće da se druži sa vama. A onda se sve promeni. Nema više nikog. To je za mene bila velika životna škola. Kao da sam studirao na Oksfordu i Kembridžu smeru - izjavio je jednom prilikom Ćurčić za medijw.

Stanovao je u najelitnijem delu Londona gde je upoznao jednog od ministara iz doba Tonija Blera koji mu je lično omogućio da "pazari" prevozno sredstvo. Đanija su prethodno inspirisali studenti koji su pravili žurku u autobusu čemu nije mogao da odoli, pa je pribavio dabldeker.

 - Kupio sam autobus, koji inače ne može da se kupi. To su bile lude žurke, a istina je da sam njime otišao na trening pravo sa žurke, ali samo jednom. Autobus je imao dva sprata, kožna sedišta, a ja sam tada sedeo zavaljen na gornjoj platformi i stigao na trening - ispričao je jednom prilikom bivši fudbaler Boltona.

I kad je završio fudbalsku karijeru, narav nije menjao, a jedna od najupečatljivijih avantura bila je kada se na sveopšte iznenađenje prolaznika provozao na IMT-ovom traktoru kroz centar Beograda u društvu manekenke koja je u bikiniju sedela kraj njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.