ŠOK - OGLASILA SE AGENCIJA KOJA JE UČESTVOVALA U DOVOĐENU ASANA U PARTIZAN: Ovo je najstrože zabranjeno po pravilima FIFA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 12:28

ŠOK - OGLASILA SE AGENCIJA KOJA JE UČESTVOVALA U DOVOĐENU ASANA U PARTIZAN: Ovo je najstrože zabranjeno po pravilima FIFA

Kao grom iz vedrog neba...

Buran Uskrs u Humskoj 1. Nema mira u Partizanu na najveći hrišćanski praznik, a navijače crno-belih je jutros šokirala vest da je Japanac Takuma Asano jednostrano raskinuo ugovor i napustio klub (šta je sve ispričao u oproštaju od grobara pročitajte na OVOM linku). Iznenada i bez ikakve najave!

Juventus se ozbiljno kocka sa Ligom šampiona, pa sada nema izbor: mora da pobedi nezaintersovani Udineze o čemu svedoči i kvota 1,52 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dvojku. Njihovi mečevi su tradicionalno efikasni, a kombinacija 2&3+ plaća se sa 1,62. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Udineze – Juventus.

Iz Partizana su poručili da je u pitanju nelogičan potez napadača i da će klub pokrenuti tužbu pred organima FIFA zbog kršenja ugovora, kao pokušaj da dobije deo novca koji bi mu sledovao na osnovu transfera u predstojećem prelaznom roku. Novac i jeste u središtu problema, pošto sam Asano uverava da ga nije dobijao na vreme.

Sada se oglasio i menadžer Kevin Fjoraneli iz agencije "Sportfront International GmbH" koja je učestvovala u dovođenju Japanca u tabor crno-belih.

- Kako sam učestvovao u transferu igrača Takume Asana iz Arsenala u Partizan, duboko žalim zbog trenutne situacije izazvane iznenadnim odlaskom Asana. Jednostrani raskid ugovora o radu bez opravdanog razloga najstrože je zabranjen prema propisima FIFA. Solidarnost treba da vodi naše akcije, a ne egoizam. Partizan je u više navrata pokušao da reši sve razlike. Mi više ne predstavljamo igrača i ne možemo da preuzmemo odgovornost za njegove postupke. Partizan je učinio sve moguće da pronadje rešenje i pomogne igraču. Svi mi u Sportfrontu-u podržavamo Partizan u ovoj situaciji - kaže u izjavi Fjoraneli.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.