SMRT NAVIJAČA U TERETANI Muškarac koji je preminuo na treningu već poznat srpskoj javnosti

Izvor: Press, 09.Okt.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT NAVIJAČA U TERETANI Muškarac koji je preminuo na treningu već poznat srpskoj javnosti

Goran Klještan zvani Boske, navijač Partizana koji je preminuo u teretani tokom treninga, srpskoj javnosti je poznat zbog pretnji upućenih novinarki Brankici Stanković.
Foto;blic
Odlukom Apelacionog suda od oktobra 2013. godine zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, pripadnik navijačke grupe "Šedous" Goran Klještan kažnjen je uslovno sa deset meseci zatvora, sa rokom provere od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << četiri godine.
Oni su osuđeni jer su pretećim skandiranjem ugozili sigurnost Stankovićeve i pretili joj smrću, uzvikujući parolu "Otrovna si kao zmija, proći ćeš kao Ćuruvija" sa južne tribine stadiona Partizana.
Osim njega, osuđen je i Aleksandar Perišić koji je dobio istu kaznu kao Klještan, dok je Milan Gudurić osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na pet godina.
Do tog incidenta je došlo tokom fudbalske utakmice Partizan - Šjahtor 16. decembra 2009. godine.
 



Podsećanja radi, mediji su preneli da je muškarac (43) preminuo je u teretani u Ulici Borivoja Stevanovića u Beogradu pod nerazjašnjenim okolnostima. Zatim je obelodanjeno da je reč o Bosketu. Društvene mreže preplavile su oproštajne poruke upućene preminulom navijaču.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.