ŠMEKERSKI: Delije zapevale pesmu o Grobarima, a onda je Katai napravio POTEZ o kome se priča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 13:53

ŠMEKERSKI: Delije zapevale pesmu o Grobarima, a onda je Katai napravio POTEZ o kome se priča (VIDEO)

Sjajan gest strelca gola za crveno-bele.

Šampion Srbije je golom Aleksandra Kataija u finišu 165. Večitog derbija izbegla poraz od Partizana, a Zvezdin Magiko je i posle utakmice sa najljućim rivalom pokazao veličinu, u trenucima dok su Delije pevale uvredljivu pesmu na račun Grobara.

Naime, dok su igrači slavili sa Delijama, u jednom momentu se čula numera u kojima se pominju "grobarske majke". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pojedini prvotimci su podigli ruke i zapevali, što se moglo videti na snimku, dok je većina igrača Crvene zvezde ćutala i nije htela da vređa rivale.

U jednom momentu je i Gelor Kanga digao ruku u nameri da isprati pesmu koju je započela severna tribina, ali se tada Aleksandar Katai okrenuo prema Gaboncu i prstom mu signalizirao da to ne peva.

Pogledajte kako je izgledao taj trenutak u prilogu od 3:59 minuta.

Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen… probuđena je nada navijača da se može do Skudeta. Večeras (20.45) Napoli gostuje Udinezeu, kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Napoli.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.