SLIKA DANA, Andrea Trinkijeri odmah kupio grobare! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKA DANA, Andrea Trinkijeri odmah kupio "grobare"! (foto)

Odabrao je zanimljiv način!

Iako još čekamo da se zvanično oglasi i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović, ili sam klub, Andrea Trinkijeri je očigledno, na svoj način, potvrdio da je prihvatio ponudu Partizana!

Kao što možete da vidte u prilogu, italijanski stručnjak je promenio profilnu fotografiju na svom Tviter nalogu, gde je stavio - grb Partizana.

Ovo je, naravno, izazvalo brojne pozitivne reakcije navijača Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji sada mogu da budu sigurni da će bivši trofejni trener Bamberga u nastavku sezone voditi sa klupe ekipu crno-belih.

Pre toga, kapiten Veličković i drugovi večeras imaju teško gostovanje u Ankari protiv Turk Telekoma u petom kolu Evrokupa, a Trinkijeri će na klupi crno-belih debitovati u subotu u Sremskoj Mitrovici, u duelu sa još uvek neporaženom ekipom Mega Bemaksa u ABA ligi.

Zvanična Trinkijerijeva promocija u Partizanu bi trebalo da se dogodi sutra, ali još uvek čekamo potvrdu iz kluba.

Screenshot: twitter

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri voli Srbiju, a koliko će zarađivati u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 12:53

Partizanova legenda ne sumnja da su i Partizan i Trinkijeri napravili pravi izbor najnovijom saradnjom...Navijači Partizana i dalje čekaju da se neko iz Partizana zvanično oglasi i da potvrdi ono što je juče već postalo izvesno - da je Andrea Trinkijeri novi trener Partizana...Podsetimo, italijanski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.