SKENER MAXBETSPORTA Natho je Partizanov bingo, Asana neće gol, Tošić očajan, defanzivci podbacili

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Natho je Partizanov bingo, Asana neće gol, Tošić očajan, defanzivci podbacili

Nije uspeo Partizan da stigne do pobede protiv AZ Alkmara na startu Lige Evrope. U Humskoj je bilo 2:2. Crno-beli su više od sat imali igrača više posle isključenja Svensona, vodili su 2:1 golovima Bibrasa Natha, ali je četa Sava Miloševića dozvolila da primi gol sa igračem manje.
MAXBETSPORT je analizirao učinak fudbalera iz Humske.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u 161. večitom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Crvene zvezde. Meč se igra u nedelju u 18 časova u Humsku.
VLADIMIR STOJKOVIĆ Nije imao mnogo posla iskusni čuvar mreža. Iz dva šuta u okvir gola morao je dva puta da vadi loptu iz mreže, ali ne snosi odgovornost za primljene pogotke. Mogao je da ostane i neocenjen jer nije imao nijednu intervenciju. OCENA 6.
NEMANJA MILETIĆ – Partizanov junak iz Moldea je bio jedan od slabijih u timu. Posle isključenja Svensona mogao je više da probije po desnoj strani, ali su izostali ofanzivne akcije povremenog reprezentativca Srbije. Pogrešio je kod drugog gola gostiju. Zakasnio je, pobegao mu je napadač AZ Alkmara Boadu, koji je rutinski matirao Stojkovića. Nije ovo bio dan za desnog beka crno-belih. OCENA – 5.5.
BOJAN OSTOJIĆ – Gosti iz Holandije su retko napadali, ali kada su to činili duvala je promaja ispred gola Stojkovića. Nije iskusni štoper kriv ni za jedan gol, ali kada primite dva pogotka iz isto toliko šuteva u okvir, onda niko iz defanzive crno-belih ne može da dobije prelaznu ocenu. OCENA 5.5.
STRAHINJA PAVLOVIĆ – Stameni štoper Partizana kasnio je kod prvog gola Holanđana. Nadigran je u tom 12. minutu, kao i saigrači iz odbrane. I kod drugog gola nije bila dobro postavljena odbrana crno-belih. OCENA – 5.5
SLOBODAN UROŠEVIĆ – U drugom poluvremenu je non stop bio na polovini AZ Alkmara. Više je bio krilo nego bek. Međutim, izostali su prodori i upotrebljivi centaršutevi za Sadika i Asana.  OCENA 5.5.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
SAŠA ZDJELAR – Partizanova radilica ovaj put je imala više ofanzivnijih zadataka. Carevao je na sredini terena sa Bibrasom Nathom. Korektno obavio zadatak, pretrčao kilometre. Nije dozvolio Holanđanima da nametnu svoju igru. OCENA – 7.
ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ (DO 79. MINUTA) – Nije se mnogo video defanzivni vezista crno-belih. Crnogorac je više zadužen da kvari igru rivala. Sada nije mnogo posla jer su se gosti većim delom branili. Takav je tip igrača koji nije okrenut ka golu, bezopasan je u napadu. OCENA – 6.5.
BIBRAS NATHO – Partizanovo mega pojačanje ovog leta. Odmah se videlo na utakmici protiv Moldea na debiju, kada je ušao u nastavku, da su crno-beli u njemu dobili veliko pojačanje. Od starta meča je preuzeo komandu. Njegove lopte imaju oči. Sjajno je razigravao saigrače. Jednostavno, Izraelac je postao nezamenjiva karika u timu Sava Miloševića. Preuzeo je organizaciju igre od Sejduba Sume. Videćemo u nastavku sezone da li njih dvojica mogu zajedno. Kod jedanaesterca u finišu prvog poluvremena bio je “hladan kao špricer”. Rutinski je poslao golmana u jednu, a loptu u drugu stranu. Postigao i vodeći gol crno-belih kada je odlično ispratio akciju tima i posle stative Sadika zatresao mrežu. Bingo, džekpot Partizana. Ubedljivo najbolji igrač crno-belih. OCENA – 9
ZORAN TOŠIĆ (DO 63. MINUTA) – Očajan je bio nekadašnji reprezentativac Srbije. Nije imao dan, lopta ga nije slušala. Imao je u prvom poluvrmenu nekoliko solidnih pokušaja. Kod slobodngo udarca posle isključenja Svensona svi su očekivali izjednačenje, ali je popularni Bambi šutirao mlako samo u “živi zid” sa 17 metara. Nekada je ovo pogođao. OCENA – 5.
UMAR SADIK (DO 88. MINUTA) – Bio je neprimetan do finiša prvog poluvremena, kada se dobro zagradio i naterao štopera Alkmara Vojtensa da ga obori. Sudija Gvida je pokazao na belu tačku. Ipak, mora više. Doveden je iz Rome da daje golove, a to ne radi na startu sezone. I kod vodećeg gola Partizana je iz izgledne situacije pogodio stativu, ali je na pravom mestu bio Natho. Jedino vredno što je uradio na ovom susretu je što je iznudio jedanaesterac. OCENA – 6.
TAKUMO ASANO – Japanac je agilan, traži loptu, ima je često u nogama, njegova brzina dolazi do izražaja, ali fali mu završnica, nedostaju mu golovi. Treba mu mnogo šansi da bi zatresao mrežu. U 36. minutu ga je Natho pogodio u glavu. Japanac je bio sam kao duh, ali glavom sa sedam, osam metara je šutirao iznad gola. I na startu drugog poluvremena je imao veliku šansu. Izašao je jedan na jedan sa golmanom Bizortom, ali je mlako reagovao. Ulazi često u šansu, što je dobro, ali ga neće gol. Dugogodišnje neigranje utiče da utisak bude bolji. Takođe, kriv je za vodeći gol AZ Alkmara. Izgubio je loptu na 40 metara od gola gostiju, a onda je usledila munjevita kontra Holanđana. OCENA – 6.
IZMENE
LAZAR MARKOVIĆ (OD 63. MINUTA) – Ušao je povratnik u crno-beli tabor u 63. minutu umesto Tošića, ali nije oduševio. Imao je veliku šansu u 85. minutu, pobegao je defanzivcima gostiju, prebacio je golmana, ali nažalost i gol. Imao je nekoliko solidnih pokušaja, ali je morao bolje da reaguje u finišu utakmice i da donese pobedu Partiizanu. OCENA – 5.5.
SEJDUBA SUMA (OD 79. MINUTA) – Mogao je Suma da se proslavi u 83. minutu, ali nije pogodio. Trudio se, tražio loptu u finišu, bio pomoć umornom Nathu. OCENA – 6.
PETAR GIGIĆ (OD 88. MINUTA) – Premalo na terenu da bi bio ocenjen.
TRENER SAVO MILIOŠEVIĆ – Ne odustaje trener crno-belih od ofanzivne igre. Nije taktizirao, od starta je Partizan napadao. Doduše, isključenje Svensona u 27. minutu mu je olakšalo posao kod taktike, ali šta je sa odbranom? Šuplja je kao švajcarski sir. Kad god su gosti stizali blizu šesnaesterca Partizana bilo je opasno. Mora da se pozabaci i defanzivom. Dva šuta u okvir gola i dva primljena pogotka za glavobolju pred 161. večiti derbi u nedelju. OCENA – 6.5.


The post SKENER MAXBETSPORTA Natho je Partizanov bingo, Asana neće gol, Tošić očajan, defanzivci podbacili appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OCENE: Natha je Partizan čekao 15 godina, Asano tragičar utakmice

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2019

VLADIMIR STOJKOVIĆ 6 - Primio je dva gola, kod kojih teško da je mogao išta da učini. Pogotovo kod prvog gde je ostao sam sa dvojicom igrača Alkmara. Posla mimo toga nije imao. NEMANJA MILETIĆ 6 - Tanko do primljenog prvog gola, kao i ostali u odbrani, da bi posle crvenog kartona za Holanđane...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milošević za RTS: Sa ovoliko promašaja ne bismo pobedili ni u našem prvenstvu

Izvor: RTS, 19.Sep.2019

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, bio je delimično zadovoljan posle utakmice svog tima sa Az Alkmarom u pvom kolu Lige Evrope. Partizan je remizirao 2:2 sa holandskim klubom u meču u kojem je više od 60 minuta igrao sa igračem više. ...

Nastavak na RTS...

Tošić: Žao nam je! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019

Zoran Tošić nije krio razočarenje remijem sa AZ Alkmarom (2:2). Više se očekivalo od popularnog Bambija na ovom meču.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Crvene zvezde. Meč se igra u nedelju u 18 časova u Humsku.. Imao je i solidan...

Nastavak na 011vodič.com...

Marković: Mogli smo i morali smo više

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2019, 08:34

Fudbaler Partizana Lazar Marković ocenio je da su crno-beli morali da pokažu više u meču prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara Fudbaler Partizana Lazar Marković ocenio je da su crno-beli morali da pokažu više u meču prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara.Izabranici...

Nastavak na Večernje novosti...

PUN POGODAK Bibras Natho – igrač koji pravi razliku

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

Šteta zbog ispuštene pobede protiv AZ Alkmara, ali je Partizan dobio bombu od igrača. Ne bombu iz perioda Ivice Ilieva, nego pravo pojačanje, igrača koji pravi razliku, nepodeljeno je mišljenje navijača crno-belih na društvenim mrežama posle prvog meča grupne faze Lige Evrope protiv holandskog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.