SKANDALOZNO: Lesor NASMEJAN vređao Petruševa i Kalinića (FOTO UBOD)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 11:43

SKANDALOZNO: Lesor NASMEJAN vređao Petruševa i Kalinića (FOTO UBOD)

Svakako Partizan mora reagovati.

Košarkaši Partizana savladali su Asvel sa 92:71 u 22. kolu Evrolige. Crno-beli su pružili možda i jednu od najboljih partija ove sezone, ali posle meča je igrač Partizana Matijas Lesor svakako prešao granicu pristojnog, jer se slikao pored grupe momaka koji su nosili transperent uvredljive sadržine.

On se slikao pored zastave sa svojim likom, ali na njoj u rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drži otkinute glave Filipa Petruševa i Nikole Kalinića. Tu je i uvredljiva poruka "#PoFaci", aludirajući na akciju zvezdinih košarkaša podrške Fakundu Kampacu "#FreeFacu".

Samo polako... 🔥⚫⚪ pic.twitter.com/0L1abJuxgz

— Ubica :) (@PatrikKiller2) January 31, 2023

Svakako da sport prelazi granice pristojnog, ali u tome igrači nikako ne smeju da učestvuju. To je lepo da se dodvorite fanovima, ali treba posle izaći uzdignute glave, a ovakvi potezi bivšeg igrača Zvezde ne vode ka normalizaciji odnosa dva kluba i pre svega navijača.

Stvara se mržnja umesto rivaliteta, ali kućni odgoj je nešto što sve više fali navijačima, ali bogami i igračima.

Očekuje se reakcija KK Partizan koji bi morao makar da se ogradi od ovog poteza svog igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.