SJAJNA PORUKA FUDBALERA PARTIZANA: Navijačko rivalstvo ne ruši drugarstvo! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNA PORUKA FUDBALERA PARTIZANA: Navijačko rivalstvo ne ruši drugarstvo! (FOTO)

Da sportsko rivalstvo može da prođe bez teških reči i sukoba, pokazali su sinoć Marko Gobeljić i Nemanja Miletić.

Po završetku 155. derbija, Gobeljić i Miletić su se zagrljeni uputili ka svlačionici i tako dali primer i ostalim fudbalerima Crvene zvezde i Partizana kako u budućnosti treba da se ponašaju.
Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Miletić je na svom Instagram profilu objavio sliku njega i Marka Gobeljića kako zagrljeni napuštaju stadion ‘Rajko Mitić’ uz poruku ‘Navijačko rivalstvo ne ruši drugarstvo’.

Gobeljić je nakon derbija ispred svlačionica krenuo ka kolima, ali se vratio nekih 30 metara samo da se izgrli i pozdravi sa Nemanjom Miletićem, sa kojim je 2014. godine zajedno igrao u kraljevačkoj Slogi.
The post SJAJNA PORUKA FUDBALERA PARTIZANA: Navijačko rivalstvo ne ruši drugarstvo! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.