ŠEST MESECI PRE ISTEKA UGOVORA: Još jedan odlazak iz Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 15:37

ŠEST MESECI PRE ISTEKA UGOVORA: Još jedan odlazak iz Partizana (FOTO)

Proveo je tri i po sezone u Humskoj.

Posle Nikole Terzića koji je otišao na pozajmicu u turskog drugoligaša Bandirmuspor, Partizan će ostati bez još jednog igrača pošto će, kako prenosi ''24sedam'' klub napustiti Aleksandar Lutovac.

On će otići u austrijski Rid čiju je ponudu odlučio da prihvati, a ovo je najbolje rešenje za klub i njega pošto mu je na leto isticao ugovor.

Lutovac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Partizan stigao pre tri po godine, pred početak sezone 2019/2020 iz Rada u kojem je i počeo seniorsku karijeru i u protekle tri po sezone odigrao 60 mečeva za crno-bele. Igra na poziciji krila, mada je često korišćen i kao desni bek.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.