SERGEJ IPAK DOLAZI: Veliki PREOKRET, konačno dobra vest za Tumbakovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 13:32

SERGEJ IPAK DOLAZI: Veliki PREOKRET, konačno dobra vest za Tumbakovića

Izbegnut karantin.

Sergej Milinković Savić, as Lacija, dobio je dozvolu da se priključi reprezentaciji Srbije.

Vojvodina je nedavno porazila Partizan u finalu Kupa, pa crno-beli večeras (18.45) u Novom Sadu imaju veliki motiv da se revanširaju timu Nenada Lalatovića. Kec na Karađorđu je 2,95, iks 3,30, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Prvobitno je klub zabranio igraču da ide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Srbiju kako bi igrao mečeve Lige nacija, jer bi morao u karantin 14 dana po povratku, što znači da bi propustio početak sezone u Seriji A.

Ipak Sergej će moći kako saznaje Sport Klub da dođe na reprezentativne obaveze. Najveći problem za njegov klub je bila činjenica da bi vezista morao u karantin od 14 dana po povratku u Italiju.

Ipak Sport Klub saznaje da je Ministarstvo zdravlja dozvolilo Sergiju da po povratku ne bude u karantinu.

Srbija gostuje 3. sepotembra Rusiji, a tri dana kasnije dočekuje Tursku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESEDAN: Jedina utakmica kad Sneža Borjan navija za 0:0!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020

U nebranom grožđu...Milan Borjan, golman i kapiten Crvene zvezde, danas će pokušati da se revanšira šuraku Nenadu Filipoviću za poraz u Senti na kraju prošle sezone. Biće to jedan u nizu susreta odličnih čuvara mreže šampiona Srbije i TSC-a...Vojvodina je nedavno porazila Partizan u finalu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

GOLČINA SADIKA: Vidite Partizanov vodeći gol protiv Voše! Pravo u ĆOŠAK, sa mnogo OSEĆAJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020

Majstorski...Šesto kolo Superlige Srbije, a meč dana je svakako derbi između Vojvodine i Partizana na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu...Novosadski crveno-beli dočekuju beogradske crno-bele, a u poslednje dve utakmice nedavno odigrane (finale Kupa i poslednje kolo prošlogodišnje sezone Superlige)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.