SENZACIJA: Monako je hteo bivšeg igrača Partizana, a on ih ODBIO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA: Monako je hteo bivšeg igrača Partizana, a on ih ODBIO! (FOTO)

Nije mu se odlazilo u Kneževinu.

Tek se skoro pojavila informacija da je Monako želeo da posle prodaje Mbapea dovede Adema Ljajića, čak su Kneževi i poslali ponudu, ali je Torino takvu mogućnost glatko odbio.

PARTIZAN NEĆE IZGUBITI! Vezista crno-belih UBEĐEN da će ovo PRESUDITI protiv Jang Bojsa! (FOTO)

Partizan ide u Švajcarsku: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đukić bez dlake na jeziku o Tavambi i Ožegoviću, jasan i status Evertona

Interesantno da ni sam Ljajić nije želeo da se preseli u Kneževinu jer ima veliko poverenje trenera Torina Siniše Mihajlovića. Monako je na kraju uspeo da dovede bivšeg igrača Partizana, ali je u pitanju bio Stevan Jovetić.

 MOTM: Adem #Ljajic vs #BeneventoTorino

94.6% passing

56 passes

5 shots

4 key passes

2 acc long balls

2 dribbles

1 acc cross

1 assist  pic.twitter.com/GpEU6B9DIP

— Lega Serie A (@SerieAchannel) September 10, 2017

 - Poslednjeg dana prelaznog roka dobili smo ponudu za Adema Ljajića, ali smo je odbili. Verujemo u njega, kao i u ostale igrače koje smo rešili da zadržimo - naglasio je direktor ekipe Đanluka Petraki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.