SAVO PROMENIO SPISAK: Partizanu stiže POJAČANJE na Zlatiboru! Evo ko je OTPAO iz konkurencije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 12:26

SAVO PROMENIO SPISAK: Partizanu stiže POJAČANJE na Zlatiboru! Evo ko je OTPAO iz konkurencije!

Parni valjak nastavlja sa radom.

Posle uvodne nedelje sedmica priprema, crno-beli u naredne nastavljaju sa radom na Zlatiboru. Partizanova ekspedicija seli se na planinu, gde će brusiti formu za početak naredne sezone, u kojoj je kao prioritetan cij postavljen povratak titule u Humsku ulicu.

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Šef stručnog štaba Savo Milošević u ovom trenutku računa na tačno 30 kandidata, s tim da će spisak fudbalera u hodu verovatno biti modifikovan. To se pre svega odnosi na odbranu.

Prema informacijama iz Humske, postoji mogućnost da se naknadno ekipi priključi još jedan golman. U pitanju je Marko Jovičić, kome je istekla pozajmica malteškom Hibernijansu i do pronalaska novog angažmana možda će vežbati pod nadzorom trenera golmana Nemanje Jovšića. Kad je korpus čuvara mreže u pitanju, deo Partizanovog tima je i dalje Nemanje Stevanović, iako mu je istekao prethodni, a novi ugovor – uprkos najavama – još nije potpisao. Mada se očekuje da na tom planu sve bude u redu.

Kada je u pitanju defanzivni deo tima, sa premijernog spiska fudbalera sa prozivke od pre devet dana otpao je Dragan Bojat. Procenjeno je da mladi desni bek („klasa 2003“) u ovom trenutku ne može da odgovori zahtevima prvog tima. Po svoj prilici, trener Milošević se na ovaj potez odlučio kako bi se otvorio prostor za probu Abdulaja Sisea, pristiglog na preporuku Sejdube Sume, u nameri da se izbori za ugovor. Uz napomenu da bi u Partizanu raduje na poziciji desnog beka videli fudbalera sa srpskim pasošem, a prvi kandidat za to mesto je Nikola Boranijašević iz Lozane.

Čak i ako se s Boranijaševićem postigne dogovor, nekadašnji prvotimac Napretka ne bi mogao u Srbiju da dođe pre 1. avgusta, pošo se Druga liga Švajcarske završava tek 31. jula i Lozana će izvesno ući u viši rang. Slično ograničenje je i u slučaju Franka Makija Banjaka, štopera Olimije, kog je Partizan već kupio za 500.000 evra. Kamerunac ima obaveze sa Ljubljančanima u trci za prvaka Slovenije sve do 22. jula, što znači da bi teoretski tek za desetak dana mogao da se stavi Miloševiću na raspolaganje.

U međuvremenu je moguće da se na Zlatibor popnu dvojica talentovanih fudbalera iz podmlatka: desni bek Stefan Radmanovac i zadnji vezni Miljan Momčilović. Tek ukoliko se ispostavi da su negativni na virus korona, pošto su minulih dana bili u kontaktu sa zaraženima.

Deo Partizanove ekspedicije je ofanzivac Denis Stojković – potpisaće ugovor 3. avgusta kad postane punoletan – a nije Luka Marković (Zvezdino dete, sa referencama u italijanskom fudbalu), iako je nekoliko dana trenirao u „Zemunelu“.

Crno-beli će biti smešteni u hotelu Palisad i tokom boravka na Zlatiboru odigraće najmanje tri kontrolne utakmice, u sklopu priprema za narednu sezonu, koju otvaraju 1. avgusa gostvanjem u Kruševcu.

Na Zlatibor su krenuli - Golmani: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović; Defanzivci: Nemanja Miletić, Abdulaj Sise, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić; Vezisti: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibars Natho, Milan Smiljianić, Uroš Knežević, Lazar Marković  Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Denis Stojković, Lazar Pavlović, Nemanja Jović, Nikola Čolić, Filip Stevanović, Slobodan Stanojlović, Takuma Asano, Đorđe Ivanović; Napadači: Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Savo Arambašić.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKUP NOĆNI PROVOD: Inter zbog PIJANSTVA kaznio Hrvata sa 100.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020

Ostao i bez vozačke dozvole...Marcelo Brozović dobio je ogromnu novčanu kaznu od Intera zbog velikog ispada na ulicama Milana...Hrvatski reprezentivac je, po vraćanju iz noćnog provoda, prošao na crveno svetlo i kasnije zaustavljen od policije...Marcelo Brozovic is zijn rijbewijs kwijtgeraakt en...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

TAKO IM I TREBA: Novak od Amerikanaca traži NADOKNADU troškova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020

Jasan stav srpskog tenisera...Rukovodstvo Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) održalo je onlajn konferenciju sa vodećim igračima, a u fokusu je bio nastavak sezone koji je zakazan za 14. avgust...Takmičenje je prekinuto u martu zbog pandemije koronavirusa, a zbog pogoršane epidemiološke situacije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.