SAVO PRED MOLDE: O strpljenju, važnosti, napadačkoj igri i ŠANSAMA da zaigra Natho (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVO PRED MOLDE: O strpljenju, važnosti, napadačkoj igri i ŠANSAMA da zaigra Natho (FOTO)

Strateg Partizana najavio dvomeč sa Norvežanima.

Fudbaleri Partizana sutra od 21 čas dočekuju Molde u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a tim povodom održana je konferencija za novinare kojoj su prisustvovali trener Savo Milošević i Strahinja Pavlović. Trener crno-belih je ocenio da je ovo veoma bitan meč, koji traje 180 minuta, dok je mladi štoper pozvao na punu koncentraciju za plej-of kvalifikacija.

- Došle su te dve utakmice koje mogu da odrede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudbinju Partizana u narednon periodu. Mnogo je komplikovano kada ste u takvoj situaciji, jer je ova ekipa uradila mnogo u prethodnih pet meseci, a sada se gledaju samo ove dve utakmice. Bitno je da smo formirali jak tim i da su skoro svi spremni. Videćemo na večerašnjem treningu kakva je situacija sa Ostojićem i sa igračima koji su skoro došli - rekao je Milošević.

Što se tiče Natha, ovo će biti prvi test za njega.

- Sa Nathom je veoma slično kao kada je Asano dosao. Vrlo je moguće da ćemo moći da ga kotistimo.

Oko praznih tribina, Builjana Obradović, zadužena za marketing u Humskoj, je rekla:

- Nema limita što se tiče broja dece, ali moraju imati najmanje 14 godina. Biće smešteni na zapadnoj tribini.

Što se tiče dvomeča Molda - Čukarički, Milošević zna šta ga je odlučilo.

- Molde jeste ozbiljna ekipa, nema više lakih. Igrali smo, po vašim rečima sa poluamaterima iz Velsa pa nije bilo lako. Oni su klasičan predstavnik skandinavske skole fudbala,  veoma su jaki i sjajno organizovani, a na tome i ja insistiram ovde, ali njima je to prirodno. Čukaricki je ozbiljna ekipa, a videli ste kako su prošli.

- Individualno je Malatija jača ekipa i ne robuju organizacijom, ali glavna karakteristika Moldea je sjajna organizacija. Prosto neke stvari rade šablonski i veoma su uigrani - kaže trener crno-belih na pitanje da uporedi Malatiju i Molde.

On je dodao da je za ishod dvomeča bitno kvalitetno odigrati obe utakmice.

- Ne bih razdvajao dve utakmice. Gleda se rezultat posle 180.minuta. Bitno je da odigramo obe utakmice kako treba. Zvezda je igrala kucć 1:1 pa je prošla. Jako je teško ostvariti rezultat u prvoj koji garantuje prolaz, eventualno 5:0, ali tonije realno.

Savo otkriva na koji način će Partizan igrati sutra.

- Sigurno da ćemo napasti. Ali oni su jako opasni u kontranapadu, pa se ne smemo zaletati. Ipak, želimo da napravimo pritisak, ali ne smemo biti nestrpljivi.

- Navikli smo već da igramo bez publike, pa smo možda u prednosti u odnosu na Molde i sve ekipe u Evropi (smeh). Ipak, oni su podlegli pritisku protiv Arisa, pa bi se reklo da smo izgubili dosta. Čak i oko 100.000 evra, ali ne znam dokle ćemo praviti takve gluposti - prokomentarisao je Milošević "zaključanu Humsku".

- Mislim da je to u interesu srpskog fudbala. Izgleda mi kao da treba da de pravdam, a to je van svakog razuma. Nama nije problem meč sa Radnikom, ali je problem 5 sati u autobusu. Da igramo u Beogradu ja nikad ne bih tražio odlaganje - kaže strateg crno-belih.

Ovo će biti jedan od Miloševićevih najvećih izazova u trenerskoj karijeri.

- Za mene je svaka utakmica jako bitna za sticanje iskustva. Jako bih voleo da igramo jos šest utakmica u grupnoj fazi, a bio bih prezadovoljan kada ne bismo primili gol - očekuje Milošević.

- Sutra je meč sezone. Bilo bi idealno da Ostoja bude spreman da zaigra i da pobedimo. Biće teško bez navijača - istakao je Pavlović.

On je upitan da prokomentariše dva odlična napadača Moldea.

- Nisam ih gledao, danas ćemo odraditi analizu na treningu i verujem da ćemo biti spremni - dodao je perspektivni štoper.

- Videli smo da možemo da igramo sa svima. Svima prilazimo na isti način i Malatiji i Radu i Velsanima, ali smo napravili kiks u Krusšvcu gde možda nismo pristupili kako treba - iskren je Pavlović.

Podsetimo, Molde je već eliminisao jednog srpskog predstavnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Norvežani su nadigrali Čukarički ubedljivom pobedom na Banovom brdu od 3:0.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Nina Seničar, bivša devojka italijanskog napadača, Marka Borijela

Sunny side up ☀️ . . . Photo by @milosnadazdin

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 15. Феб 2019. у 9:06 PST

Caption this...🧐🧐🧐

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 6. Авг 2018. у 4:46 PDT

My kind of #sunday 🎯

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 10. Јун 2018. у 11:46 PDT

Atomic brunette🖤 . . . Photo by: @danilo.pavlovic Mua: @jovanav_makeupartist

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 9. Апр 2018. у 8:33 PDT

Un #bacio X voi💋 #samoradno

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 27. Феб 2018. у 10:58 PST

I've got that summertime, summertime happiness.. ☀️☀️☀️ @littlecrumb_ ho portato #elisabettacanalisxmobo nella tua terra 😁❤️

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 23. Јун 2017. у 5:45 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.