(SASTAVI) STANOJE NE KALKULIŠE: Partizan u Slovačkoj napada Dunajsku Stredu iz svih oružja

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 19:36

(SASTAVI) STANOJE NE KALKULIŠE: Partizan u Slovačkoj napada Dunajsku Stredu iz svih oružja

Parni valjak želi novu pobedu.

Partizan posle odlične partije u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija i trijumfa nad Dunajskom Stredom od 1:0, večeras od 20.45, u revanš susretu mora da opravda ulogu favorita. Crno-beli su na stadionu u Humskoj bili nadmoćni tokom čitavog susreta, međutim, samo je Lazar Marković zatresao mrežu slovačkog kluba.

Pola posla je Vojvodina završila u Litvaniji, gde je savladala Panevežis sa 1:0 kao gost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a večeras (20.00) u Novom Sadu ostaje joj da dovrši taj posao i plasira se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Kvota na keca je 1,67, na iks 3,50, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – Panevežis.

Zbog svega navedenog trener Aleksandar Stanojević nije želeo da rizikuje, te će na travnatu podlogu DAC arene izvesti sledeći možda i najjači sastav:

(4-2-3-1) Popović (G) - Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević - Jojić, Zdjelar - L. Marković (K), Natho, Pantić - Rikardo.

Strateg Dunajske Streda, Antal Nemet, pokušaće da sustigne zaostatak iz Beograda sa ovih 11:

(3-5-2) Jedlička (G) - Kružliak (K), Beskorovanji, Bruneti - Vera, Nžije, Šafer, Nebila, Ciganiks -  Divković, Zuberu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.