(SASTAVI) STANOJE MISLIMA U SOČIJU: Partizan napada Voždovac u kombinovanom sastavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 20:24

(SASTAVI) STANOJE MISLIMA U SOČIJU: Partizan napada Voždovac u kombinovanom sastavu

Promešao karte.

Posle "duple pobede" u Novom Sadu fudbaleri Partizana u 3. kolu Superlige Srbije od 21.00 na svom stadionu dočekuju Voždovac. Naime, crno-beli su u prethodna dva kola sa gostovanja Proleteru (4:0) i Vojvodini (2:0) doneli svih šest bodova, a na evropskoj sceni su rutinski odradili posao protiv Dunajske Strede.

Odlično je Partizan otvorio sezonu i u Superligi i u Evropi, na četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča nije primio gol, u svakom je pobedio, pa je apsolutni favorit večeras (21.00) protiv Voždovca u Humskoj - kvota na keca je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

Parni valjak protiv Zmajeva ima četiri uzastopne pobede, u prošlom šampionatu je današnji domaćin slavio tri puta: u prvenstvu je bilo 3:0 (kod kuće) i 2:0 (na krovu Tržnog centra), dok je u Kupu Srbije bio najubedljiviji - 4:0.

Aleksandar Stanojević odličio je da na teren stadionu u Humskoj izvede kombinovani sastav. Harizmatični stručnjak se za ovaj potez odlučio kako bi nosioci igre bili što odmorniji pred duel sa Sočijem u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Stevanović (G) - Živković, Vujačić, Ostojić, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Holender, Natho, Jović - Rikardo.

Trener Voždovca, Predrag Rogan, pokušaće da iznenadi crno-bele sa sledećim sastavom:

Preković - Lasickas, Mijailović, Milović, Hajdin - Purtić, Milojević - Bogdanović, Milosavljević, Pantović - Vujnović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.