(SASTAVI) PARTIZAN POČINJE PROLEĆNI DEO SEZONE: Pogledajte startnih 11 za utakmicu sa Napretkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 17:09

(SASTAVI) PARTIZAN POČINJE PROLEĆNI DEO SEZONE: Pogledajte startnih 11 za utakmicu sa Napretkom

"Parni valjak" veliki favorit protiv "Čarapana".

Partizan gazi sve pred sobom, ako se pogleda finiš jeseni, tim iz Humske je u fenomenalnoj seriji od sedam uzastopnih pobeda u šampionatu, a obzirom da je veliki favorit protiv Napretka (17.00), "grobari" se nadaju i osmoj "recki" zaredom.

Posle poraza od Intera Juventus je vezao dve pobede, vrši pritisak na lidera Milan, a večeras (18.00) mu u goste stiže Roma koja bi mogla da pomuti planove Staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dami. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, dvojka 4,60, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Roma.

Šef stručnog štaba "Parnog valjka", Aleksandar Stanojević, odlučio se da na travnatu podlogu stadiona u Humskoj pošalje sledećih 11:

Stojković - Miljković, Vujačić, Sv. Marković, Obradović -Zdjelar, Šćekić, Natho - Asano, Holender, Jović.

Goste će u ovom meču predvoditi Milan Đuričić, nekadašnji pomoćni trener crno-belih, izabrao je da premijernu utakmicu u prolećnom delu sezone započne u sastavu:

Ostojić - Milovanović, Marinković, Kostić, Melunović, Milunović, Laban, Čečarić, Kočić, Spremo, Marjanović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.