SAMO DESET DANA PRE DERBIJA: Detonacija u Humskoj, Zoran Tošić NAPUŠTA Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO DESET DANA PRE DERBIJA: Detonacija u Humskoj, Zoran Tošić NAPUŠTA Partizan!

Ponuda koja se ne odbija.

Samo deset dana pred 162. Večiti derbi i duel protiv Crvene zvezde, iz Humske je stigla krajnje neočekivana vest! Krajem tekućeg meseca Partizan će najverovatnije ostati bez Zorana Tošića. Popularni Bambi je dobio i prihvatio ponudu Kairata! Ostalo je da se otklone još neke papirološke stavke u FS Kazahstana, kako bi se transfer kompletirao.

Postignut je načelni dogovor veziste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pomenutog kluba, pa ne postoji nijedna prepreka da se transfer ne realizuje. Dakle, kad se administrativni deo kompletira, uslediće potpisivanje ugovora na dve godine!

To praktično znači da će stručni štab crno-belih na čelu sa Savom Miloševićem moći da računa na Tošića u predstojećim duelima sa TSC i Proleterom, ali i u već pomenutom Večitom derbiju, posle čega će fudbaler napustiti klub i priključiti se Kairatu.

Do pomenutog raspleta je došlo usled niza okolnosti, koje su prethodile viđenom razlazu između igrača i kluba iz Humske. Iako je tokom minulog četvrtka započeo pregovore i sa Partizanom o eventualnom nastavku saradnje, pošto mu važeći ugovor ističe na kraju tekuće sezone, Tošić jednostavno nije našao zajednički jezik sa čelnicima crno-belih.

Premijerni sastanak je predstavljao samo "opipavanje pulsa", a drugi se naprosto nije ni dogodio, jer Tošića iz Humske niko nije ni pozvao, što je bio jasan znak da je želja jednostrana, pa je odlučio da prihvati poziv iz Kazahstana.

Čelnici Kairata su, naravno, ispratili situaciju i još početkom protekle nedelje kontaktirali "Bambija" time što ga je prvo pozvao lično predsednik kluba, da bi potom u Beograd stigao i sportski direktor, ne bi li ga ubedio da prihvati poziv i obuče dres Kairata.

Kairat je na sto stavio veći novac nego što je Tošić po važećem ugovoru imao u Partizanu, ali i saradnju na dve godine, što je fudbaleru možda bilo još bitnije nego zarada, pa je na kraju dogovor utanačen i vezista će se priključiti bivšem igraču Partizana u ovom klubu Nebojši "Kići" Kosoviću.

Tokom dve i po sezone koliko je Zoran Tošić u Humskoj, iskusni vezista upisao je odigrao 80 mečeva za Parni valjak u svim takmičenjima, postigao 26 golova i 17 puta asistirao saigračima. Osim Kairata, Tošića je želeo još jedan klub iz Kine, ali iskusni vezista nije želeo ni da razmatra tu ponudu, zbog koronavirusa koji vlada u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bugarska teniserka Julija Stamatova.

It‘s gonnna be ✨✨✨

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Oct 12, 2019 at 10:27am PDT

Me gusta #singndancebbx

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Oct 9, 2019 at 7:07am PDT

Stearing at .................. 😜🐅 #you

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Oct 8, 2019 at 10:27am PDT

There is no filter for reality

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Oct 5, 2019 at 1:31pm PDT

Somethimes you win - somethimes you learn. #Athletelife #strong #workhardplayhard #tennislife #orange #head #grapplesneakstrings #fighter #always #fit #happy #blessed

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Sep 26, 2019 at 8:39am PDT

💫💫💫💫💫🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 60k Hechingen @grapplesnake_strings #Head @headtennis_official #sport #mytennislife #exited #happy

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Sep 7, 2019 at 2:53am PDT

„Don't be satisfied with stories, how things have gone with others. Unfold your own myth.“ Rumi #inthenight

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Mar 19, 2019 at 2:22am PDT

The best is yet to come 💫💫

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Feb 15, 2019 at 7:46am PST

Sunshine doesn‘t have restrictions 💛 #selfie #game

A post shared by Julia V Stamatova (@judistam) on Nov 5, 2018 at 5:14am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.