SAJONARA!? Turci hoće Asana POD HITNO, Partizan ZACEPIO cenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 10:00

SAJONARA!? Turci hoće Asana POD HITNO, Partizan ZACEPIO cenu (FOTO)

Japanac privukao pažnju.

Fudbaleri Partizana nalaze se na prirpemema u Turskoj gde su odigrali dve pripremne utakmice. Posle trijumfa protiv Zaglbeja (2:1) usledio je ubedljiv poraz od ruskog Rubina (2:5). Brojni menadžeri gledali su duele crno-belih, a za oko im je zapao Takuma Asano.

Japanac je potencijalna meta Alanje i Antalije, klubova koji su članovi turske Superlige, prenosi  Žurnal.

Navodi se da je Asano na tom susretu privukao pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim brzim prodorima i šansama u koje je ulazio protiv poljskog kluba.

Početna cena koju je Partizan postavio za prodaju Asana iznosi 5.000.000 evra, pa ostaje da se vidi koliko su Alanja i Antalija zaista "zagrizli" za Japanca.

Inače, Asano je ove sezone najbolji pojedinac u redovima tima Aleksandra Stanojevića, pošto je u svim takmičenjima upisao 12 golova i četiri asistencije.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.