SADA JE SVE JASNO: Igrali su Turk Telekom i Trento... Kako Partizan može do druge faze, ovo su OPCIJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA JE SVE JASNO: Igrali su Turk Telekom i Trento... Kako Partizan može do druge faze, ovo su OPCIJE (VIDEO)

Komplikovano i zanimljivo.

Košarkaši Partizana uradili sve što je do njih trijumfom nad Asvelom u devetom kolu Evrokupa. Međutim, da bi se plasirali u TOP 16 fazu potrebno je da se poklope neke kockice. U međuvremenu, svoj meč u grupi "C" odigrali su Turk Telekom i Trento.... Bilo je zanimljivo.

Parolamız galibiyet! Pes etmek yok😉 3. çeyrek sonucu Türk Telekom 61 - 61 @AquilaBasketTN #7DAYSEuroCup pic.twitter.com/SK8dAc0aIk

— Türk Telekom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SK (@TurkTelekom_SK) December 12, 2018

Turci su na kraju posle velike neizvesnosti savladali italijanski tim sa 84:77 (19:22, 23:23, 19:16, 23:16) i tako donekle olakšao posao crno-belima.

Nekoliko mogućnosti je u opticaju:

1. Poraz Trenta u Turskoj  i od Valensije u poslednjem kolu. Zenit pobeđuje Asvel, a crno-beli u trijumfuju protiv Turk Telekom sa više od šest poena razlike.

2. Trento gubi od Turk Telekoma i Valensje, dok Zenit gubi od Asvela, a Partizan trijumfuje protiv Turk Telekom sa više od dva razlike.

Ovakvi rezultati vode crno-bele u TOP 16 fazu.

Očekuje nas zanimljiv rasplet u ovoj grupi, a kalkulacija nikad dosta....

.@DustinHogue1 drives but @DaBoyKG22 was having none of it!@TurkTelekom_SK | #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/ky6pM6WpOI

— EuroCup (@EuroCup) December 12, 2018

Mečevi poslednjeg kola zakazani su za 18. decembar kada se sastaju Zenit - Asvel i Trento - Valensija, dok će dan kasnije Partizan na svom parketu dočekati Turk Telekom.

TABELA GRUPE C:

1. Valensija 7 - 2

2. Asvel 6 - 3 

3. Zenit 4 - 5

4. Turk Telekom 4 - 5

5. Trento 3 - 6

6. Partizan 3 - 6

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.