Renfro se oprostio od Manrese – stiže li u Partizan?

Izvor: B92, 26.Dec.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renfro se oprostio od Manrese – stiže li u Partizan?

Prethodnih dana spekulisalo se da bi Aleks Renfro trebalo da pojača Partizan, a to je sve izvesnije nakon poslednjih dešavanja.

Amerikanac sa pasošem BiH se javno oprostio od svog dosadašnjeg kluba Manrese, što je znak da bi uskoro mogao da stigne u Beograd.

Ove sezone prosečno beleži 14,5 poena uz 5,8 asistencija u španskoj Endesa ligi.

"Pretpostavljam da je sada zvanično. Želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se zahvalim svima u Manresi za ljubav koji su pokazali prema meni i mojoj porodici otkad smo došli. Zaista bih voleo da sam se zadržao i nastavio sjajnu sezonu koju imamo do sada. Nedostajaće mi ovo mesto", napisao je Renfro na Tviteru.

Renfro ima 32 godine, igra na poziciji plejmejkera i beka šutera, a pre Manrese je nastupao za Galatasaraj, Barselonu, Bajern Minhen, Albu, Baskoniju, Jenisej, Bamberg, Valjadolid, Brindizi, Zagreb i Rigu.

Od 2015. ima državljanstvo BiH s kojom je učestvovao na Evrobasketu 2015.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.