Radnik promovisao prva zimska pojačanja (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik promovisao prva zimska pojačanja (foto)

Superligaš iz Surdulice pojačao odbranu i angažovao "gradsko dete".

Nakon najuspešnije superligaške polusezone u Surdulici marljivo rade na jačanju tima za nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu.

Radnik je tokom jučerašnjeg dana predstavio prva zimska pojačanja, momke koji su se ekipi priključili već na startu priprema za prolećni deo sezone.

Ugovore sa Radnikom potpisali su štoperi Tomislav Pajović (32) i Ivan Kričak (22) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadač Bogdan Stamenković (20) koji se vraća u Surdulicu.

"Kao najzvučnije ime, internacionalac, bivši igrač Partizana, Tomislav Pajović, već je bio naša želja dva puta i drago nam je što smo iz trećeg pokušaja imali sreće. Pajović je potpisao ugovor do kraja sezone", rekao je sportski direktor Darko Gašić.

Ivan Kričak stiže iz beogradskog Sinđelića, a potpisao je ugovor na tri i po godine.

"Pratili smo ga poslednjih šest meseci i uspeli smo da dogovorimo sa Sinđelićem njegov dolazak. Očekujemo da Kričak u budućnosti bude jedan od nosioca naše odbrane i zbog toga smo potpisali sa njim ugovor na tri i po godine", dodao je Gašić.

Bogdan Stamenković (11), Tomislav Pajović (4) i Ivan Kričak (20)

Foto: FK Radnik

Mladi Bogdan Stamenković stiže iz ekipe Bratstva iz Prigrevice. Reč je o napadaču koji je nakon odlaska iz Surdulice igrao za subotički Spartak.

"Bogdan Stamenković, dete Surdulice, sa dvanaest godina je napustio ovaj deo Srbije i bio član subotičkog Spartaka do leta ove godine, a poslednjih šest meseci je bio u FK Prigrevica. Stamenković je sa nama potpisao četvorogodišnji ugovor i očekujemo da u budućnosti bude ponos svih Surduličana", zaključio je Gašić.

Radnik su do sada napustili Milan Stojanović i Siniša Mladenović, dok se sa Dušanom Pantelićem i dalje pregovara oko produžetka saradnje.

Ekipa 20. januara putuje u Antaliju na centralni deo priprema, gde će odigrati i četiri kontrolne utakmice protiv Pohang Stilersa (J. Koreja), Jeniseja (Rusija), Boteva (Bugarska) i Vorskle (Ukrajina).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.