Preokret Partizana u Nišu, Suma opet sjajan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2019, 06:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Partizana u Nišu, Suma opet sjajan

Fudbaleri Partizana posle preokreta u Nišu pobedili su Radnički 4:1 (2:1) u derbiju i prvoj utakmici 10. kola Superlige Srbije.

Domaćin je poveo golom Nermina Haskića iz penala u 11. minutu, nakon igranja rukom Saše Zđelara, a samo 12 minuta kasnije izjednačio je Bibras Natho posle faula Tarasa Bondarenka nad Umarom Sadikom, koji je i doneo vođstvo na asistenciju Sejdube Sume.

Upravo je Suma i na Čairu potvrdio sjajnu formu golom u 57. minutu, a Sadik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još jednom pogodio u 78. za ubedljiv trijumf.

Izabranici Sava Miloševića preuzeo je vrh tabele, s tim da Crvena zvezda od 17 sati čeka Mačvu i može da ih smeni, dok lider pre ovog kola TSC na svom terenu sutra igra protiv Rada.

U nedelju se izdvajaju utakmice Mladost - Vojvodina u Lučanima, lider TSC čeka Rad, a Čukarički ide u Suboticu ekipi Spartaka.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.