REŠENO JE. DA LI JE OVO IZNENAĐENJE? Partizan je doneo odluku o ulaznicama za derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠENO JE. DA LI JE OVO IZNENAĐENJE? Partizan je doneo odluku o ulaznicama za derbi

Utakmica se igra sutra od 17 časova.

Partizan je domaćin prvog ovosezonskog derbija u košarci koji se igra sutra od 17 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', a crno-beli su doneli i odluku o ulaznicama.

ŠOU: Trinkijeri najavio derbi, pominjao kajmak na pljeskavici, a kada je izdiktirao petorku...

TOMIĆ: Derbi je specifična utakmica (FOTO)

Situacija će biti ista kao i ranijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina, odnosno ni ovog puta neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji. To znači da će u dvoranu moći da se uđe sa sezonskim kartama KK Partizan ili sa dnevnim propusnicama za sponzore i prijatelje kluba.

Navijači Zvezde su prišli Trinkijeriju i poslali mu poruku pred Večiti derbi

Razmene karata sa gostujućim navijačima neće biti iz bezbednosnih razloga, a zbog toga će i kapacitet dvorane ''Aleksandar Nikolić'' biti smanjen, saopšteno je iz Partizana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.