REPLIKA - Raka Đurović se ne slaže sa stručnom ocenom, ovo je njegov stav oko Borjanove intervencije u Kruševcu (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPLIKA - Raka Đurović se ne slaže sa stručnom ocenom, ovo je njegov stav oko Borjanove intervencije u Kruševcu (video)

Sinoćnja stručna analiza Igora Radojičića izazvala je i javnu reakciju jednog njegovog kolege.

Podsetimo, Igor Radojičić je gostovao na ''Areni Sport'' odmah po zaršetku utakmice između Radničkog i Partizana (2:2) i tom prilikom analizirao sporne detalje kako sa ove, tako i sa dve Zvezdine utakmice - protiv Mladosti i Napretka.







Kada je u pitanju situacija iz Kruševca, kada je golman Crvne zvezde Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Borjan laktom zaustavio loptu izvan kaznenog prostora, Radojičić je izneo ovakav zaključak:







''Bilo je pitanje da li je to uopšte prekršaj, jer ga je lopta pogodila u ruku. Pogledajte koliko putuje ta lopta. Da li može da vas pogodi lopta koja putuje 30-40 metara? Nespretno, to je problem između igrača, nema veze sa sudijom.







Dakle, prekršaj - da.







A da na ovom snimku ne vidimo i igrača Zvezde - crveni karton sigurno. Ali, imajući u vidu da imamo i igrača Zvezde iza svog golmana, pa tek onda igrača Napretka, mislim da je žuti karton ispravna odluka'', zaključio je Radojičić.

Ali, dan kasnije, stigla je i reakcija još jednog sudijskog eksperta Rake Đurovića, koji se ne slaže sa Radojičićevom oceom.





''Ja samo postavljam jedno pitanje, šta bi bilo da je umesto Borjana, igrač Zvezde igrao rukom? Onda bi svi rekli - čist crveni karton. U ovoj situaciji Borjan je imao ulogu pretposlednjeg igrača odbrane i zaslužio je isključenje'', smatra Đurović u izjavi za emisiju ''Total Soccer'' na SOS kanalu Plus.

-

Raka odgovorio Igoru za Borjanov zuti karton:

"Ja samo postavljam jedno pitanje, sta bi bilo da je umesto Borjana, igrac Zvezde igrao rukom. Onda bi svi rekli cist crveni karton. U ovoj situaciji Borjan je imao ulogu pretposlednjeg igraca odbrane i zasluzio je iskljucenje". pic.twitter.com/3TLyeLyKIY

— TOTAL SOCCER (@NebojsaSoskanal) October 1, 2018
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.