REALIZACIJA JE PROBLEM: Partizan sa nekoliko promena juri pobedu protiv Bačke (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2017, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REALIZACIJA JE PROBLEM: Partizan sa nekoliko promena juri pobedu protiv Bačke (FOTO)

Verovatno će odmoriti Everton, Tavamba i Tošić, a u napadu za golove će zadužen Ognjen Ožegović.

Nula protiv Skenderbega je pokazala da Partizan ima određenih poteškoca u realizaciji, a posle dva uzastopna kiksa kod kuće na domaćoj pozornici, danas (15h) je imperativ pobeda protiv Bačke.
Kako saznaje HotSport, trener Miroslav Đukić je spremio nekoliko promena u startnom timu u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na meč u Albaniji. Odmor je zaslužio Everton, a Tavambu je izgleda stigla mala ‘kriza’ posle niza odigranih utakmica na dobrom nivou.
FOTO: STARSPORT

Njegova zamena u špicu je Ožegović, koji će biti zadužen za golove i imaće pomoć ofanzivnih vezista: Jankovića i Đuričkovića, kao i Sume od koga se očekuje bolji ucinak.
Brazilca će na sredini zameniti Radin, a mesto je rezervisano i za Jevtovića, dok pozadi uloge bi trebalo ponovo da dobiju Ostojić i Antonov.
Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, N. R . Miletić, Ostojić, Antonov, Radin, Jevtović, Đuričković, Janković, Suma, Ožegović.
FOTO: STARSPORT

The post REALIZACIJA JE PROBLEM: Partizan sa nekoliko promena juri pobedu protiv Bačke (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đukić ''istumbao'' tim, Saša Ilić od prvog minuta! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2017

Petoricu startera promenio je Miroslav Đukić u odnosu na meč u Elbasanu nprotiv Skenderbega u četvrtak...Tri dana posle remija u Elbasanu, Partizan danas u prvenstvenom meču dočekuje Bačku od 15 časova, a sat ranije objavljene su startne postave...Partizanova je veoma zanimljiva, imajući u vidu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.