RAT VEČITIH BUKTI: Partizan teško optužio sudiju, pa sve povukao, zvezdaši udarili DIREKTNO NA CRNO-BELE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 22:43

RAT "VEČITIH" BUKTI: Partizan teško optužio sudiju, pa sve povukao, zvezdaši udarili DIREKTNO NA CRNO-BELE (VIDEO)

Ko je u pravu?

Fudbaleri niškog Radničkog savladali su u Senti TSC (3:1) u meču sedmog kola Superlige Srbije, a jedan detalj sa tog meča izazvao je reakciju Partizana.

Na zvaničnom Tviter nalogu kluba iz Humske pojavio se snimak situacije sa meča, u kojoj je po mišljenju administratora zvaničnog naloga crno-belih sudija Srđan Jovanović propustio priliku da dosudi jedanaesterac za domaći tim.

Ipak, posle nekog vremena administracija profila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odlučila da obriše objavu.

Два измишљена офсајда и црвени картон за Рад!

Надамо се да су комшије задовољне вечерашњим суђењем. Станојевић свакако дочекан као у Толетовом режиму, све је регуларно и уобичајено 👌

Па да погледамо pic.twitter.com/tZGQYsLPTA

— Red Star Belgrade (@RSBForum) September 12, 2020

Sa druge strane, navijači Crvene zvezde su na profilu "Red Star Belgrade" krivili arbitra meča Partizan - Rad kako je "izmislio" dva ofsajda gostiju i sa Banjice, te da je nepravedno dodelio crveni karton istoj ekipi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.