Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNO U HUMSKOJ: Partizan zainteresovan za još jednog ‘zlatnog orlića’

Bliži se kraj prelaznog roka, a sportski sektor Partizana radi punom parom.
Partizan je u smiraj prelaznog roka angažovao Zorana Tošića, Nemanju Antonova i Milana Mitrovića, ali tu izgleda nije kraj.
Uroš Đurđević je prodat Olimpijakosu za 2,5 miliona evra, ali postoje šanse da se Partizan pojača upravo iz redova šampiona Grčka. Crno-beli su zainteresovani da u svoje redove dovedu na pozajmicu Sašu Zdjelara. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Parni valjak’ pokušava da proda Evertona i Jevtovića, a idealnu zamenu vide u mladom Zdjelaru. 
Iako su navijači atinskih crveno-belih i beogradskih crno-belih u neprijateljskim odnosima, uprave dva kluba odlično sarađaju, pa postoji mogućnost da Saša Zdjelar poput Marka Jankovića dođe na pozajmicu u Partizan, sa pravom otkupa ugovora.
Zdjelar je rođen u Beogradu 1995. godine, a fudbalsku školu učio je u OFK Beogradu. Za romantičare je igrao tri sezone, s tim što je posle prve potpisao za Olimpijakos, ali je ostao na Karaburmi. On je osvojio svetsku titulu sa U-20 selekcijom Srbije na Novom Zelandu, a za A reprezentaciju ima dva nastupa.

The post RADNO U HUMSKOJ: Partizan zainteresovan za još jednog ‘zlatnog orlića’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNAT NASLEDNIK ĐURĐEVIĆA: Partizan dovodi napadača iz Turske

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017

Partizan je u smiraj prelaznog roka angažovao Zorana Tošića, Nemanju Antonova i Milana Mitrovića, ali tu izgleda nije kraj.. Pokušava Partizan da ojača tim, a posle prodaje Uroša Đurđevića u Olimpijakos povlače se potezi za dovođenje naslednika za nastavak sezone na tri fronta. Kako saznaje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.