Izvor: RTS, 19.Jan.2021, 23:37

Prvi poraz Partizana u top 16, crno-beli deklasirani u Parizu

Košarkaši Partizana doživeli su prvi poraz u top 16 fazi Evrokupa, pošto su u pregrađu Pariza poraženi od Metropolitana. Partizan je u drugom kolu odigrao veoma loše i izgubio rezultatom 79:62.
Crno-beli su tako posle uvodnog trijumfa nad Trentom doživeli prvi poraz i nalaze se na drugoj poziciji grupe iza Parižana, koji imaju maksimalan učinak.

Duel u hali "Marsel >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Serdan" počeo je veoma loše za ekipu Saša Filipovskog koji su imali velikih problema u organizaciji napada.
Metropolitan Levaloa je bio u vođstvu od samog početka, a kada je sredinom prve deonice na parket zakoračio Miralem Halilović, kola su za Partizan krenula nizbrdo. Reprezentativac BiH je brzo nanizao devet poena i domaćin se odlepio, čak došao i do dvocifrene prednosti.
Klub iz Humske je tek u drugoj polovini druge četvrtine uspeo da dođe do kakvog-takvog ritma, spustio zaostatak na pet poena i tada je Kodi Miler-Mekintajer promašio trojku da se tim spusti na jedan posed.
Ekipa koju vodi Juri Zdovc je to iskoristila i na petnaestominutnu pauzu otišla sa +8.
Iako se činilo da će srpski predstavnik pojačati u nastavku, dogodilo se potpuno suprotno – sredinom treće deonice domaćin je napravio seriju 9:0 i lagano se opet odlepio, a onda došao i do maksimalnih 19 poena viška.
Tada su i prelomili duel i potom ga rutinski priveli kraju.
Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je David Mišino sa 16 poena, spomenuti Halilović dodao je 15, dva više od Maksima Rosa, koji je imao i osam skokova.
U siromašnoj predstavni Partizana više od ostalih su se istakli Zagorac i Miler-Mekintajer sa po 14 poena, a Vil Mozli je ubacio jedan manje.
Crno-beli u sledećem kolu, za osam dana, gostuju ekipi Lokomotive u Kubanju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak poraz Partizana u Parizu

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2021

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi u Parizu od Metropolitana u 2. kolu grupe F Top 16 Evrokupa rezultatom 79:62. Crno-beli imaju polovičan učinak, dok je francuska ekipa ostvarila i drugi trijumf posle iznenađujuće pobede u Krasnodaru protiv Lokomotive.

Nastavak na N1 televizija...

TRENER PARTIZANA NA IVICI NERVNOG SLOMA! Filipovski na tajm-autu PSOVAO igrače i slomio tablu! VIDEO

Izvor: Kurir, 20.Jan.2021, 00:26

Košarkaši Partizana doživeli su večeras u Francuskoj prvi poraz u Top 16 fazi pošto je ekipa Bulonja bila bolja sa 79:62. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.