Prva reakcija Sava Miloševića, bar on zna kako je igrati na Ostrvu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva reakcija Sava Miloševića, bar on zna kako je igrati na Ostrvu! (video)

Ne može se reći da je Partizan danas imao sreće, iako je izbegao po mnogima najtežeg rivala.

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da će njegova ekipa morati da se potrudi ako želi da prodje u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Mogli smo i lošije, mogli i bolje da prođemo. Moraćemo da se potrudimo ako želimo da idemo dalje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Milošević za TV Partizan.

Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati protiv pobednika duela u kom će se sastati Konahs ki iz Velsa i škotski Kilmanrok.

Utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa igraće se 25. jula i 1. avgusta.

-

View this post on Instagram

Prvi komentar šefa stručnog štaba g.Save Miloševića posle žreba u Nionu i parova za 2.kolo kvalifikacija za  Ligu Evrope.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Jun 19, 2019 at 5:50am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milošević: Moglo je i komplikovanije, moglo je i lakše

Izvor: RTS, 19.Jun.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle žreba za drugo kolo kvalifikacije za Ligu Evrope, rekao je da njegov tim mora da se potrudi ako želi da izbori narednu rundu takmičenja. . Crno-beli će u drugom kolu kvalifikacija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.