Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021, 09:11

Prošao MOZZARTOV patriotski tiket! Pogodili ste kvotu 9,00

Obradovali Partizan, Vojvodina i Čukarički

Početak je bio Furiozan. Crvena zvezdaje napravila sjajnu uvertiru, deklasirala je Kairat u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona, anulirala zaostatak  i najavila „petardom“ izvanredne rezultate srpskih klubova na međunarodnoj sceni. A, u četvrtak su i Partizan, Vojvodina i Čukarički obradovali ljubitelje fudbala u našoj zemlji. Sva tri kluba su, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << baš kao i crveno-beli, obezbedili prohodnost u narednu rundu.

Kako već tradicija nalaže, kada su u pitanju srpski predstavnici u UEFA, takmičenju, kladionica Mozzart je i ovog puta pripremila patriotski tiket. Sa znatno jačom kvotom. Ko je odigrao na trijumf Partizana, Vojvodine, i Čukarčkog, dobro je profitirao. I pogodio kvotu 9.00.

Srbija je u kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno Ligu konferencije krenula sa četiri predstavnika. I dalje naša zemlja broji četiri kluba, što je od izuzetne važnosti za nacionalni koeficijen, o čemu ste mogli detaljno da se informišete na Mozzart Sportu. Partizan i Vojvodina potvrdili su pobede iz prvih mečeva. Crno-beli su bili još ubedljiviji u Slovačkoj protiv DAC-a (2:0), nego u Beogradu, a Novosađani su golom Uroša Kabića u 96. minutu upisali trijumf na „Karađorđu“ protiv Panevežisa (1:0). A, Čukarički je posle nule na Brdu savladao Sumgait u Azerbejdžanu (2:0).

Nadamo se da nas naredne sedmice očekuju pobede srpskih predstavnika. Kao i novi prolazi patriortskih tiketa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.