Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2021, 13:28

Prošao MOZZARTOV patriotski tiket! Pogodili ste kvotu 6,00

Obradovali vas Partizan i Vojvodina

Početak je bio sporiji, uz poraz Crvene zvezde u Kazahstanu i mršav remi Čukaričkog u sudaru sa nejakim predstavnikom Azerbejdžana. Međutim, tokom četvrtka Vojvodina i Partizan su obradovali ljubitelje fudbala u našoj zemlji. Bili su sigurni protiv Panevežisa, odnosno DAC-a . Minimalne pobede daju ozbiljne šanse novosadskom i beogradskom klubu da će se domoći trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Kako već tradicija nalaže, kada su u pitanju srpski predstavnici u UEFA, takmičenju, kladionica MOZZART je i ovog puta pripremila patriotski tiket. Sa znatno jačom kvotom. Ko je odigrao na trijumf Vojvodine, odnosno da će pobeda Partizana doći iz keca, dobro je profitirao. I pogodio kvotu 6.00.

Radost u Litvaniji doneo vam je Nemanja Čović. On je u 70. minutu na sjajan način,udarcem gotovo iz mrtvog ugla, probio bunker domaćina. Partizan je bio dominantan tokom celog meča. Mogao je da ima znatno veću prednost protiv slovačkog predstavnika na poluvremenu (1:0). Ali je pogodak Lazara Markovića bio dovoljan da se ispoštuje uslov iz patriotskog tiketa.

Nadamo se da nas naredne sedmice očekuju pobede srpskih predstavnika. Kao i novi prolazi patriortskih tiketa.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.