Propao povratak u Partizan, sada tvrdi: Zvezda je definitivno bolja!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 14:15

Propao povratak u Partizan, sada tvrdi: "Zvezda je definitivno bolja!"

Bivši igrač "crno-belih" neće moći da pomogne svom timu na Marakani.

U jednom od derbija drugog kola Superlige Srbije, Crvena zvezda će na domaćem terenu dočekati Radnički iz Niša.

"Real sa Nišave" biće lišen usluga Nikole Aksentijevića zbog povrede zgloba, pa će fudbaler meč posmatrati sa tribina.

Mnogo se bure diglo oko najave da bi Nišlije mogle da izađu na teren u dosta izmenjenom sastavu, ali Aksentijević je u intervjuu za Kurir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbacio optužbe da je to učinjeno namerno.



"Ne bih to da komentarišem iskreno. Ja sam objasnio zašto ja ne mogu da igram, a što se tiče ostalih saigrača to ćete morati da vidite sa njima. Ja sigurno imam motiv više od ostalih, kao dete Partizana, da igram i dokažem se protiv Zvezde i to na Marakani, ali stvari su ispale takve da ću morati da sačekam drugu priliku. Da, čuo sam i za Kojića da neće moći da igra, ali mislim da se samo tako poklopilo. Mislim da će trener poslati na meč sa Zvezdom ono najbolje što ima trenutno na raspolaganju"
, smatra Aksentijević koji je potom otkrio da je bilo kontakta između njega i "crno-belih" tokom prethodnih godina.

"Ovog leta nije, ali otkriću ti da je svakog prethodnog roka bilo. Imao sam direktan kontakt sa direktorom Milošem Vazurom, ali je svaki put transfer stopirao Marko Mišković, iako su pregovori bili veoma blizu kraja. Ovog leta ne želim da razmišljam o tome, sada mi je samo Radnički u glavi", rekao je desni bek.

Aksentijević je potom istakao da je Crvena zvezda prvi favorit za titulu prvaka Srbije.



"Iskreno, mislim da Zvezda ima bolji i kompletniji tim. Navijam za Partizan i voleo bih da oni osvoje titulu, ali mislim da će presuditi Zvezdina duža klupa. Partizan ima Sadika, Asana i Sumu, ali ako gledamo ceo tim Zvezda je definitivno bolja."

Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.