Pričalo se da se bacala na haubu kad je ubijen: Ovo je ISTINA o odnosu Dijane Hrkalović i Saleta Mutavog

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022, 23:11

Pričalo se da se bacala na haubu kad je ubijen: Ovo je ISTINA o odnosu Dijane Hrkalović i Saleta Mutavog

"Ništa nisam imala protiv tog čoveka, ali..."

Nakon priča da je bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović bila u bliskom odnosu sa Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi, vođom jedne frakcije Partizanovih navijača, a koga je nakon smrti nasledio Veljko Belivuk, Hrkalovićeva otkriva pravu istinu:

– Ništa nisam imala protiv tog čoveka. Ja sam navijač Partizana, to je svima jasno i poznajem mnogo navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana, ali njih dvojicu (Aleksandra Stankovića i Veljka Belivuka) ne, nikada se nismo lično sreli – rekla je Hrkalovićeva naglasivši da je prema Belivuku imala poseban stav.

Protiv Stankovića nisam imala nikakav stav, ali ove stvari su lako proverljive: niti sam bila na njegovoj sahrani, niti je trebalo da budem kuma na njegovom venčanju, niti znam da je čovek trebalo da se ženi… Ono što sam videla da se negde najviše provlači jeste da sam ja bila na uviđaju tog ubistva, da sam plakala, bacala se na haubu… Ja uopšte nisam fizički bila prisutna na tom uviđaju. Moj posao nije bio da idem na uviđaje ubistva – objašnjava bivša državna sekretarka.

Kako kaže, navijačke grupe Saleta Mutavog i Veljka Belivuka, sa jedne strane, i Kiće Markovića, s druge strane, bile su u sukobu:

– Da, to su bile zaraćene frakcije, a ja sam podržavala ovu koju je predvodio Kića Marković – odgovara Dijana, a na pitanje otkud priče da je trebalo da bude kuma Saletu Mutavom i da su bili bliski, kaže:

Ne znam verujte, spletke, spinovi. Znate kako je to išlo: ja u ono vreme sprovodim glavni, strateški cilj MUP-a borbu protiv organizovanog kriminala kao državni sekretar i vršim veliki pritisak za razbijanje tih grupacija i legitimno radim svoj posao. Kasnije sam saznala kako je to teklo – otkriva Dijana Hrkalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOJ PREZIR PREMA BELIVUKU TRAJE GODINAMA" Hrkalovićeva tvrdi: On stoji iza ubistva mog prijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović u intervjuu koji je dala za Objektiv TV odgovorila je na pitanje da li poznaje Veljka Belivuka i otkrila za čiju smrt ga smatra odgovornim...Na spekulacije da je sa Belivukom do te mere bila bliska da je čak on na svom telu istetovirao njen lik, Dijana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.