Preokret, još jedan klub ušao u trku za Vanju Marinkovića, dogovor već postignut!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret, još jedan klub ušao u trku za Vanju Marinkovića, dogovor već postignut!? (foto)

Izgleda da su oni najkonkretniji.

Izvesno je da će Vanja Marinković ovog leta napustiti Partizan, ali još uvek nije poznata njegova sledeća stanica.

Idealna opcija bili bi Sakramento Kingsi koji su ga draftovali kao poslednjeg pika ovog leta, ali realnije je da 22-godišnji bek ostane u Evropi.

Pre par dana pojavila se informacija o interesovanju španske Unikahe, koja je navodno spremila ugovor na tri godine za srpskog košarkaša, ali izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je tu ipak negde zapelo.

Peema najnovijim saznanjima Varlasa Nikosa sa ''Eurohoops-a'', u trku za Marinkovića ušla je sada i Valensija.

Navodno, španski klub je u poslednjih nekoliko sati napravio konkretne korake i načelni dogovor sa košarkašem Partizana je već postignut.

S obzirom da Marinković ima važeći ugovor sa Partizanom, crno-beli mogu da računaju na obeštećenje, a u medijima se prethodnih dana pominjalo da bi ono moglo da iznosi 200.000 evra.

Doduše, možda bi Valensija bila spremna da plati i nešto više...

-

Valencia moving aggressively the last hours and has a deal in principle with Vanja Marinkovic, a source tells @Eurohoopsnet

— Varlas Nikos (@nikosvarlas) July 22, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.