Preokret Partizana u 93, Nikolić je video loptu u golu!

Izvor: Mondo, 05.Maj.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Partizana u 93, Nikolić je video loptu u golu!

Crno-beli su odigrali tanko prvo poluvreme i gubili su u Humskoj, da bi u nastavku napravili preokret. Pobedonosni gol je "pao" u nadoknadi, ali će biti mnogo polemike oko toga da li je uopšte bio...

Uskoro opširnije...

Još jedno "finale" za Partizan, kako je to rekao Savo Milošević.

Crno-beli ovog popodneva u Humskoj (18.00, TV Arena Sport 2) igraju važan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << meč u borbi za Ligu Evrope, a protivnik je Napredak s kojim se susreću četvrti put ove sezone, čak treći u poslednja dva meseca.

Milorad Kosanović dobro zna da "našpanuje" svoje ekipe protiv "večitih", naročito je to slučaj s Napretkom, tako da je skor dva tima ove sezone 1-1-1.

Trenutni rezultat: Partizan - Napredak 2:1 (0:1)

U sastavu Partizana neće biti samo suspendovanog Svetozara Markovića, dok su svi ostali na raspolaganju Savu Miloševiću, a šansu od starta dobio je Đorđe Ivanović.

U isto vreme se odigravaju sve utakmice plej-ofa Superlige, kako je objašnjeno zbog "integriteta takmičenja", što znači da će u isto vreme ka stadionu poći navijači Crvene zvezde i Partizana, a nadamo se da će sve proteći bez incidenata.

Naš reporter je na licu mesta.

Takođe, očekuje se i ujedinjeno skandiranje navijača Partizana (svih frakcija i ostatka publike) protiv rukovodstva kluba.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Pavlović, Valijente, Urošević - Zdjelar, Šćekić, Pantić, Ivanović (od 46. Tošić, od 63. Zakarić) - Nikolić (od 60. Ilić) i Rikardo.

NAPREDAK: Ni. Petrović - Aksentijević, Ostojić, Obradović, Deak (od 60. Stevanović), Ne. Petrović - Đorić, Marinković, Ivanović - Alivodić i Ilić (od 35. Rušević).

Meč sudi Bojan Nikolić.

IZ MINUTA U MINUT:

90+5' - KRAJ!

90+3' - GOL! ŠĆEKIĆ! 2:1!

Partizan je preokrentuo u Humskoj golom Aleksandra Šćekića, ali će biti mnogo polemike oko toga... Odbranio je Nikola Petrović, da bi sudija Bojan Nikolić pokazao na centar, ocenivši da je lopta celim prečnikom prešla gol-liniju.

Na kraju velika gužva...

90+1' - Miletić!

Dobar šut desnog beka sa ivice kaznenog, ali brani i to Nikola Petrović.

90' -
Još pet minuta će se igrati u Humskoj.

80' - Rikardo!

Velika odbrana Nikole Petrovića koji sa pet metara skida zicer Rikarda Gomeša, glavom je probao napadač Partizana, ali pravo u čuvara.

73' - Pred golom Napretka je konstantno Partizan, ali bez većih šansi...

63' - GOL! PANTIĆ! 1:1!

Posle samo tri minuta na terenu - asistencija za legendu Partizana.

Dobro je prošao prvo Slobodan Urošević na levoj strani i fintom se oslobodio čuvara, potom je dodao za Ilića koji se iz prve oslobodio lopte, a na nju je natrčao Danilo Pantić i zakucao je u mrežu Napretka.


Goran Zakarić je već zamenio Zorana Tošića, verovatno je povreda u pitanju pošto je bivši igrač CSKA ušao na poluvremenu...

Izvor: MONDO/Arena Sport

60' - Dve izmene: Deaka menja Stevanović, dok kod Partizana umesto Nikolića ulazi Ilić.

55' - Tošić!

Najveća šansa za Partizan u nastavku, probao je Zoran Tošić iz slobodnog udarca, prethodno je Zdjelar tražio igranje rukom, a Nikola Petrović krajnjim naporima zaustavlja šut van gola.

46' -
Đorđe Ivanović se seli na klupu, zamenio ga je Zoran Tošić.

45+3' - Još jedna šansa odlazi u nepovrat - Đorđe Ivanović. Nije dosuđen ofsajd, a to je ujedno bilo i sve što smo videli u vrlo zanimljivom prvom poluvremenu meča između Partizana i Napretka, uz sporadične zvižduke crno-beli odlaze u svlačionicu.

45' - Šćekić! Gomeš! Gomeš! Šćekić!

Tri velike šanse za Partizan na kraju poluvremena i nema gola.

Poslao je odličnu loptu s desnog boka Miletić, prvo je Šćekić samo prosledio loptu, deluje da to nije bio šut, a onda je Rikardo Gomeš iskosa sa desne strane, sa pet metara, imao dve velike šanse koje je propustio, u nastavku ni Šćekić nije uspeo...


Izvor: MONDO/Arena Sport

42' - Umalo da Pantić iznenadi Petrovića iz prekida, lopta je prošla sve, i na kraju je to više bio šut...

38' - Rušević! Stativa!

Nakon nekoliko dobrih minuta za Partizan - najveća šansa na meču, ali za Napredak. Izveo je odlično prekid Alivodić, nadskočio je sve Rušević, Stojković je već bio savladan jer je ostao ukopan na mestu, ali lopta pogađa desnu stativu.

Panika u nastavku, ali bez druge šanse za Kruševljane...


Izvor: MONDO/Arena Sport

35' - Ne može Andrej Ilić da nastavi meč, menja ga Anes Rušević.

32' - Rikardo je bez lopte od početka meča, pa je najbolji strelac Partizana odlučio da oproba šut sa 25-26 metara nakon što ju je osvojio, gađao je desni ugao, ali lako je to uhvatio Nikola Petrović. Posle toga šansa i za Nikolića... Pritiska Partizan!

29' - Slobodan Urošević je iz drugog plana stigao u šesnaesterac Napretka, prihvatio loptu, došao sam na osam metara i onda... poslao loptu na drugi deo terena. 

20' - GOL! NAPREDAK VODI! ILIĆ! 1:0!

Prva šansa za Napredak - i odmah gol.

Poslao je odličan centaršut sa desne strane Nikola Aksentijević, lepo je loptu zahvatio Enver Alivodić, da bi taj šut odbranio Vladimir Stojković, ali se ona potom odbila do Andreja Ilića koji ju je samo gurnuo u mrežu Partizana.

Vidljivo nezadovoljstvo na licu Sava Miloševića...


Izvor: MONDO/Arena Sport

16' - Dobar prodor Đorđa Ivanovića, ali kao da je ostao bez daha pred ključni dribling uoči šuta sa sedam-osam metara. Pao je u kaznenom prostoru, ali ništa ne pokazuje Bojan Nikolić, igra je odmah nastavljena...

7' - Zvanični spiker je zamolio navijače da navijaju za Partizan, što nije odobreno s tribina, a arbitar Bojan Nikolić je na kratko čak i prekinuo meč u Humskoj.

4' - Pantić!

Odmah velika šansa za vezistu Partizana koji je ukrao loptu Ostojiću, izašao sam pred Petrovića, ali je to bilo "mlako" za golmana Napretka.

1' - Meč je počeo. Odmah se mogu čuti povici "Uprava, napolje!".

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

- Hladno je u Beogradu, što je verovatno uticalo i na današnju lošu posetu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.